دکتر علی خواجه شامگاه جمعه ۱۹ بهمن در بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی زاهدان، افزود: در این دانشگاه۴ هزار و ۳۴۳ دانشجو در مقاطع کارشناسی فلوشیپ و فوق تخصص در حال تحصیل هستند که بیش از ۶۰ درصد این دانشجویان بومی این استان هستند.
وی با اشاره به اینکه بومی بودن دانشجویان نوید ماندگاری نیرو در استان و کاهش چالشهای مرتبط با کمبود نیرو را میدهد، ادامه داد: تلاش ما بر این است تا در زمان تحصیل دانشجویان بهترین شرایط رفاهی،آموزشی و پژوهشی را برای تحصیل در این دانشگاه فراهم آوریم تا این عزیزان نیز در مسیر پیشرفت کشور گام بردارند.
خواجه با اشاره به کیفیت خوب آموزش در این دانشگاه عنوان کرد: در حال حاضر شرایط به گونهای است که در مقاطع دستیاری دانشجویانی هستند که از دانشگاههای مطرح کشور به دانشگاه زاهدان انتقالی گرفتهاند، چرا که سطح آموزشی قویتر این دانشگاه در برخی رشتهها زبانزد است.
وی در بخش دیگری از سخنانش به حرکت دانشگاه به سمت بینالمللی سازی اشاره کرد و گفت در حال حاضر ۴۸ دانشجو در رشته پزشکی از کشورهای همسایه در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان پذیرفته شده و در حال تحصیل هستند.
وی در پایان افزود: خوشحالیم که به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، در استان سیستان و بلوچستان که اوایل انقلاب هیچ خبری از برنامه ریزیهای مدون برای توسعه و ترویج بهداشت و درمان و سلامت و چه برسد به آموزش نیروهای بومی نبود، امروز ۴ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در استان مستقر است که علاوه بر آموزش نیروهای تخصصی و فوق تخصصی و ماهر از سایر شهرها و کشورها هم دانشجو پذیرش می کند.
نظرات