مجید کهنوجی شهردار رفسنجان در این مراسم اظهار کرد: شهرداری در بحث باشگاهداری محدودیت دارد اما به زیرساختهای ورزشی شهر توجه ویژه شده، تأسیس باشگاه ورزشی شهرداری رفسنجان بر اساس وظایف پیشبینیشده و در جایگاه تعیینشده برای کار در ورزش شهر بود.
وی افزود: در بحث توسعه زیرساختهای ورزشی در سال گذشته ۲۰ میلیارد تومان هزینه شد و برای سال ۱۴۰۴ نیز ۵۰ میلیارد تومان برای حوزه عمرانی ورزشی در رفسنجان پیشبینی شده است.
کهنوجی تصریح کرد: اعتقاد داریم اگر زیرساختهای ورزشی در محلات شهر تامین شود، دغدغههای مسئولان در زمینههای اجتماعی و فرهنگی برطرف خواهد شد چرا که ورزش یکیاز گزینههای خیلی مهم برای حل معضلات اجتماعی است.
شهردار رفسنجان با بیان اینکه زیرساختهای اولیه احداث دهکده ورزشی در حال انجام است، عنوان کرد: ۲۲ هیئت ورزشی در داخل دهکده ورزشی پوشش داده خواهد شد.
کهنوجی افزود: زورخانه رحمت آباد تا دو ماه آینده به بهرهبرداری خواهد رسید و زورخانه اسدآباد کوی شهید جهاندیده نیز ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با اشاره به کمبود بوستانهای محلهای در شهر رفسنجان، افزود: تا دو سه ماه آینده احداث ۵۰ بوستان محلهای به پایان خواهد رسید. در واقع شهر که به ۵۰ محله تقسیم شد، در هر محله به خواست مردم یک بوستان احداث شده است.
کهنوجی ادامه داد: در بودجه سال آینده برای ۲۰ محله دیگر از زمین چمن تا سوله ورزشی را تکمیل خواهیم کرد که در هر منطقه یک سوله ورزشی و یک زمین چمن موجود باشد.
وی ابراز امیدواری کرد با این اقدامات در حوزه ورزش، کاری ارزشمند و ماندگار برای شهروندان رفسنجانی به یادگار بماند.
شهردار رفسنجان در ادامه به بخشی از اقدامات باشگاه ورزشی شهرداری در برگزاری مسابقات و المپیادها و اعزام ورزشکاران به مسابقات پرداخت و گفت: برگزاری سومین المپیاد ورزشی محلات رفسنجان در تابستان ۱۴۰۱ در ۲۳ رشته ورزشی با حضور ۱۵۰۰ ورزشکار، برگزاری نخستین المپیاد ورزشی ستارگان رزمی در هشت رشته ورزشی با حضور بیش از ۳۰۰۰ رزمی کار، برگزاری دو دوره مسابقات فوتسال جامرمضان «طلای کویر» با اهدای ۱۳۰ میلیون تومان جایزه نقدی و برگزاری چهارمین المپیاد ورزشی محلات در تابستان ۱۴۰۲ در ۳۸ رشته با حضور ۳۰۰۰ ورزشکار از جمله این اقدامات بود.
انتهای پیام
نظرات