مسلم حسن آبادی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: با پیگیریها و برنامهریزیهای انجام شده بر آن هستیم تا در سال آینده چهار جشنواره جدید دیگر شامل جشنواره گندم، موسیر، نخود و گوجهفرنگی به تعداد جشنوارههای این شهرستان اضافه شود.
وی با بیان اینکه هر یک از این جشنوارههای حوزه کشاورزی با پیشبینی لازم در یکی از مناطق شهرستان برگزار خواهد شد، افزود: روستای هدف گردشگری حبشی اسدآباد با ۵۰ هکتار موسیر قطب تولید این محصول در سطح استان بوده که برای همین در سال آینده نخستین جشنواره موسیر استان در این روستای گردشگری در نظر گرفته شده و برگزار میشود.
حسن آبادی هم چنین با اشاره به اختصاص سطح زیر کشت سالیانه میانگین ۲۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به گندم دیم و آبی به عنوان یکی از کشتهای غالب اسدآباد، تصریح کرد: جشنواره این محصول کشاورزی مهم شهرستان نیز در سال آینده در یکی از روستاهای دشت اسدآباد برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه حدود ۵۰۰۰ هکتار از مزارع شهرستان هر ساله به کشت نخود دیم اختصاص دارد، خاطرنشان کرد: برگزاری نخستین جشنواره نخود شهرستان نیز در سال آینده در روستای پیفانج برگزار میشود.
حسن آبادی همچنین با بیان اینکه شهرستان اسدآباد یکی از پیشگامان تولید گوجهفرنگی استان همدان بوده و سالیانه میانگین دارای بیش از ۲۰۰ هکتار گوجه فرنگی است، گفت: جشنواره گوجه و رب گوجه فرنگی و سایر فرآوردههای این محصول نیز سال آینده در یکی از روستاهای منطقه چهاردولی شهرستان برای نخستین بار برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: شهرستان اسدآباد هر ساله دارای جشنواره آلو در روستای گردشگری ملحمدره و امسال برای نخستین بار دارای جشنواره هلو و شلیل در شهر پالیز به عنوان قطب تولید این محصولات بوده است.
وی گفت: در سال گذشته نخستین جشنواره طبخ و پخت آبزیان و غذاهای دریایی در شهرستان برگزار شد که به مناسبت ایام الله دهه فجر امسال نیز این جشنواره برای دومین بار در ۲۵ بهمن در آموزشگاه شهید محمدرسول رضایی برای علاقمندان به شرکت در این جشنواره برگزار خواهد شد.
حسن آبادی همچنین با بیان اینکه امسال روز جهانی تخم مرغ و روز جهانی خاک نیز در اسدآباد برگزار شد، اظهار کرد: این جشنوارهها نیز در سال آینده در کنار جشنوارههای جدید پیشبینی شده در شهرستان تداوم برگزاری آنها ادامه خواهد داشت.
وی بیان کرد: برگزاری جشنوارهها و نمایشگاههای عرضه و معرفی محصولات کشاورزی یکی از راههای مطمئن برای معرفی و بازاریابی این محصولات در سطح استان، کشور و حتی خارج از کشور میتواند باشد.
مدیر جهادکشاورزی اسدآباد بیان کرد: این نمایشگاهها در گام اول با هدف ایجاد نشاط اجتماعی و افزایش روحیه در بین کشاورزان برپا میشود، همچنین معرفی شهرستان در راستای برندسازی محصولات کشاورزی در کشور از جمله اهداف دیگر برپایی نمایشگاهها و جشنوارههای محصولات کشاورزی است.
انتهای پیام
نظرات