• پنجشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403111813446
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

مدیرکل نوسازی مدارس استان عنوان کرد:

توسعه فضای آموزشی در سیستان و بلوچستان با تأکید بر مسئولیت اجتماعی

توسعه فضای آموزشی در سیستان و بلوچستان با تأکید بر مسئولیت اجتماعی

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان در مراسم کلنگ زنی فضای آموزشی ۱۲ کلاسه زاهدان در قالب مسئولیت اجتماعی بر توسعه فضای آموزشی در استان تاکید کرد .

به گزارش ایسنا، آیین کلنگ زنی پروژه احداث مدرسه ۱۲ کلاسه زیباشهر با زیربنا ۱۲۸۷ با هدف توسعه فضای آموزشی استان و مشارکت شرکت میکا سازه پارک زاهدان با حضور مدیران و مسئولان برگزار شد.

میثم لک‌زایی امروز ۵ شنبه ۱۸ بهمن در این مراسم با اشاره به اهمیت آموزش در توسعه پایدار استان، اظهار کرد: آموزش زیربنای توسعه است و برای رشد استان نیازمند نیروی انسانی کارآمد هستیم که مسیر آن از آموزش می‌گذرد، در سال‌های اخیر نیز نهضت مدرسه‌سازی در کشور به‌ویژه در سیستان و بلوچستان با حمایت‌های دولت و خیرین قوت گرفته و ظرفیت‌های قانونی متعددی نیز برای تسهیل این مسیر فراهم شده است. 

وی افزود: امروز شاهد ورود جدی بخش خصوصی و خیرین در قالب مسئولیت اجتماعی به عرصه مدرسه‌سازی هستیم که این حرکت نه تنها نیازهای آموزشی استان را تأمین می‌کند بلکه الگویی برای سایر مناطق کشور خواهد بود.

وی ضمن اشاره به کمبود سرانه فضای آموزشی در استان، بیان کرد: میانگین سرانه آموزشی کشور ۵.۴ متر مربع به ازای هر دانش‌آموز است و در سیستان و بلوچستان این عدد تا چند سال پیش ۳.۳ متر مربع بود که با تلاش‌های انجام‌شده از سال ۱۴۰۰ تاکنون به ۳.۸۷ متر مربع افزایش یافته است.

لک‌زایی ادامه داد: نیاز به مشارکت بنگاه‌های اقتصادی بیشتر از خیرین و فعالان اقتصادی وجود دارد تا این شاخص به سطح میانگین کشوری برسد. 

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هم‌چنین با اشاره به مصوبه هیئت وزیران در اجرای بند (خ) ماده (۲۰) قانون برنامه هفتم توسعه اعلام کرد: در حال حاضر بیش از ۳۲۰ هزار متر مربع فضای آموزشی در قالب ۱۸۲۸ کلاس درس در استان در حال احداث است که با مشارکت دهیاران، خیرین و بنگاه‌های اقتصادی بیش از ۳۰۰۰ کلاس جدید در قالب نهضت مدرسه‌سازی کلید خواهد خورد.

لک‌زایی بیان کرد: امیدواریم این اقدام به الگویی برای سایر فعالان اقتصادی تبدیل شود و گام بزرگی در جهت ایجاد عدالت آموزشی با مشارکت این عزیزان در استان برداشته شود. 

وی در پایان خاطرنشان کرد: این حرکت خیرخواهانه نشان‌دهنده تعهد اجتماعی بخش خصوصی در توسعه زیرساخت‌های آموزشی و ایجاد آینده‌ای روشن‌تر برای دانش‌آموزان سیستان و بلوچستان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha