• پنجشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۹:۱۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403111813383
  • خبرنگار : 30147

فرماندار مطرح کرد

ایجاد شهرک انرژی، راهی برای برون رفت دومین شهرک صنعتی بزرگ شرق کشور از قطعی برق

ایجاد شهرک انرژی، راهی برای برون رفت دومین شهرک صنعتی بزرگ شرق کشور از قطعی برق

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار زبرخان، ایجاد شهرک انرژی را یکی از مهم‌ترین راهکارها برای رفع مشکلات صنایع و کشاورزان و جلوگیری از قطعی برق این شهرستان که دارای دومین شهرک صنعتی بزرگ شرق کشور است، دانست.

احمد بوژمهرانی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه در حوزه ایجاد پنل‌های خورشیدی در شهرستان، بخش خصوصی ورود کرده است، تصریح کرد: با توجه به کمبود انرژی و ناترازی برق ایجاد پنل‌های خورشیدی بسیار مورد تأکید بوده و در اولویت قرار دارند.

وی با اعلام اینکه اخیراً پروژه ۱۵ کیلوواتی در شهرستان به بهره‌برداری رسیده است، گفت: خوشبختانه سایر کشاورزان هم تمایل خوبی به انجام این کار دارند.

فرماندار زبرخان با بیان اینکه همه موظفیم برای رفع ناترازی انرژی تلاش کنیم، اظهار کرد: با توجه به اینکه زبرخان، شهرستانی صنعتی است وضعیت خاص‌تری داریم و کشاورزان و صنایع به دلیل قطعی برق با مشکلات فراوانی مواجه‌اند.

وی در ادامه به مهم‌ترین اولویت‌های شهرستان پرداخت و گفت: فعلاً در حال بررسی وضعیت موجود شهرستان هستیم، اما رفع مشکلات آب و برق جزء مهم‌ترین مسائلی هستند که در اولویت قرار گرفته‌اند.

بوژمهرانی بیان کرد: هرچند در تأمین آب مورد نیاز شرب و کشاورزی با مشکلات جدی مواجه هستیم اما در این خصوص راهکارهایی ارائه شده که در حال بررسی هستیم.

وی ایجاد شهرک انرژی را یکی از این راهکارها دانست و گفت: در تلاش هستیم زمینه‌های مورد نیاز را برای حضور سرمایه‌گذاران در این پروژه فراهم آوریم.

فرماندار زبرخان با اشاره به اینکه تاکنون چندین نفر برای سرمایه‌گذاری در شهرک انرژی اعلام آمادگی نموده‌اند، اظهار کرد: شهرک انرژی هنوز در حد پیش طرح بوده و ۱۰۰ هکتار زمین از اراضی منابع طبیعی با زیرساخت‌های مناسب پیش‌بینی شده است. اگر شرکت برق در این زمینه همراهی لازم را داشته باشد قطعاً شاهد اتفاقات خوبی در منطقه خواهیم بود.

وی برق مورد نیاز شهرستان را در حدود ۵۰ مگاوات اعلام کرد و افزود: قطعاً با راه‌اندازی شهرک انرژی، بسیاری از مشکلات شهرستان نیز در زمینه برق رفع خواهد شد.

بوژمهرانی با بیان اینکه قبل از دعوت سرمایه‌گذار باید بسترهای لازم فراهم شود تا سرمایه‌گذاران هنگام ورود با مشکلاتی مواجه نباشند، گفت: فهرست بخش‌هایی که شهرستان در آن‌ها نیاز به سرمایه‌گذاری دارد در حال آماده شدن هستند و طی سه ماه آینده به جمع‌بندی مناسبی خواهیم رسید، در این مسیر آماده هرگونه همکاری با سرمایه‌گذاران خواهیم بود.

سرمایه‌گذاران، نیازمند برق و گاز پایدار

وی برق و گاز را از مهم‌ترین چالش‌های پیش روی سرمایه‌گذاری در شهرستان دانست و افزود: سرمایه‌گذاران برای هر اقدامی در شهرستان نیازمند برق و گاز و انرژی پایدار هستند.

فرماندار زبرخان گفت: صنایع بسیاری در شهرستان داریم که برای تأمین برق و گاز پایدار با چالش‌های جدی مواجه هستند و باید تدابیر لازم اتخاذ شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در حوزه آسفالت جاده‌ها و معابر روستایی هم اقدامات خوبی در شهرستان صورت گرفته است، افزود: خوشبختانه اقدامات صورت گرفته رضایتمندی خوبی را در بین مردم به وجود آورده است.

بوژمهرانی گفت: گرچه به نسبت بسیاری از شهرستان‌های هم‌تراز وضعیت نسبتاً رضایت بخشی داریم اما هر چه نیازهای اولیه را تأمین می‌کنیم مردم نیازهای ثانویه‌شان مطرح می‌شود. سال‌هاست که در خصوص ارتباطات مخابراتی وضعیت خوبی داریم ولی اکنون درخواست اینترنت پرسرعت را دارند.

وی با بیان این‌که به جز ۴ کیلومتر از جاده‌ها که خاکی هستند باقی همه آسفالت شده‌اند، افزود: با توجه به حجم ترافیک، جاده‌های منطقه باید ارتقاء پیدا کنند.

فرماندار زبرخان گفت: هرچند جاده قدمگاه به درود بین شهری است، اما با توجه به افزایش حجم ترددها اکنون به بلوار استاندارد و خوبی دارد تبدیل می‌شود.

نوسانات ارزی از دیگر مشکلات سرمایه‌گذاران

وی نوسانات قیمت ارزی را از دیگر مشکلات سرمایه‌گذاران شهرستان دانست و افزود: البته این مشکلات تنها مختص زبرخان نیست و بسیاری از مناطق کشور با آن مواجه هستند.

بوژمهرانی در ادامه با بیان اینکه در زمینه فراوری محصولات کشاورزی در شهرستان هم اقداماتی صورت گرفته است، تصریح کرد: برای راه‌اندازی شهرک فرآوری محصولات کشاورزی توسط بخش خصوصی اقداماتی صورت گرفته و پیشنهادهایی هم داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه تلاش خود را برای فعال سازی واحدهای نیمه فعال یا غیرفعال در شهرستان به کار گرفته‌ایم، گفت: صنعتی بودن شهرستان موجب شده که برای واحدهای تولیدی با کمبود فضا مواجه شویم.

شهرستان فاقد سند مبتنی بر آمایش سرزمین

وی با بیان اینکه تاکنون سند مبتنی بر آمایش سرزمین برای پیشرفت شهرستان تهیه نشده است، گفت: گرچه سهم شهرستان از اعتبارات ملی رضایت‌بخش نیست اما تلاش شده تا بیشتر از توان‌ بخش خصوصی بتوانیم بهره بگیریم.

فرماندار زبرخان با اشاره به این‌که اکنون بالغ‌بر ۶ تا ۷ هزار نفر در شهرک صنعتی شهرستان مشغول به کار هستند، افزود: تمام تلاش خود را در جذب سرمایه‌گذار به کار گرفته‌ایم.

وی هم‌چنین در خصوص رفع مشکل آب منطقه گفت: گرچه نمی‌توان به سرعت مشکل آب را رفع نمود اما اقداماتی در دست انجام داریم که ایجاد تغذیه مصنوعی برای احیاء و تثبیت آب‌های زیر زمینی از آن جمله است.

بوژمهرانی در ادامه توجه به زیرساخت‌های گردشگری شهرستان را هم ضروری دانست و گفت: در این زمینه برنامه‌ها و طرح‌هایی در دست تهیه داریم که به زودی اعلام خواهد شد.

وی با بیان این‌که توجه ویژه به صنعت توریسم می‌تواند شهرهایی همچون زبرخان را به رونق اقتصادی نزدیک کند و در مسیر توسعه قرار دهد، افزود: ضرورت دارد برای توسعه و رونق اقتصادی منطقه به گردشگری روستایی منطقه بها دهیم.

وی ادامه داد: همزمان با دهه مبارک فجر ۵۴ طرح عمرانی در حوزه بخش خصوصی و دولتی با اعتبار هزار و ۹۵۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید و هم‌چنین عملیات اجرایی هفت طرح دولتی با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال آغاز شد.

فرماندار زبرخان با اشاره به این‌که اگر پروژه‌ها را دسته‌بندی کنیم در چند حوزه آب شرب، شهرداری‌ها و روستاها، برق خورشیدی و... هستند، گفت: چون شهرهای منطقه کوچک هستند اغلب این پروژه‌ها تأثیر بسیاری دارد و به خوبی دیده می‌شود، در شهری مانند اسحاق‌آباد که روستا بوده و از ۴ سال قبل به شهر ارتقاء یافته خدمات بسیار متفاوت و متحول شده و مردم به خوبی اقداماتی که انجام شده را احساس می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha