• چهارشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۶:۳۲
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1403111713064
  • خبرنگار : 50560

آماده‌باش راهداری قزوین برای سرمای امشب

آماده‌باش راهداری قزوین برای سرمای امشب

ایسنا/قزوین سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین گفت: با توجه به سرمایی که از امشب شاهد آن خواهیم بود، راهداران ما برای اجرای عملیات راهداری زمستانی در حالت آماده‌باش قرار گرفتن و در این راستا ۳۰ هزار تن ماسه و نمک برای زمستان دپو شده است. 

علیرضا معیری‌پور روز چهارشنبه ۱۷ بهمن در نشست خبری با اصحاب رسانه که در یکی از پروژه‌های در حال احداث طرح نهضت ملی مسکن واقع در شهر مهرگان برگزار شد، اظهارکرد: چند روز گذشته شاهد فوت سه تن از کارگران یکی از پیمانکاران اداره کل راه و حمل و نقل جاده‌ای به واسطه تخلفات رانندگی بودیم که اتفاقی که هرساله شاهد وقوع آن در ابعاد مختلف هستیم و لازم است که اصحاب رسانه و دستگاه‌های متولی، در خصوص فرهنگ رانندگی اقدام کنند. 

وی با بیان اینکه امسال سال سختی را به لحاظ اعتباری داشتیم، افزود: نگهداری از راه‌ها یکی از مهم‌ترین اقدام برای حفاظت از میراث ملی است اما متأسفانه بودجه مطلوب توجهی به اداره تخصیص نمی‌یابد به طوری که از ۷۵ درصد بودجه مصوب در سال گذشته تنها ۱۳ درصد آن محقق شد.

معیری‌پور بیان کرد: این در حالی است که هزینه سالانه حفظ و نگهداری از جاده در تمام دنیا پنج درصد ارزش راه است و از ۵۰ هزار میلیارد ریال هزینه‌های نگهداری جاده‌های استان سالانه تنها هفت هزار میلیارد ریال از اعتبارات ملی به این موضوع تخصیص پیدا می‌کند.

وی با اشاره به اینکه قزوین یکی از محورهای مواصلاتی مهم در کشور است و از نظر ترانزیتی جاده‌های قزوین حائز اهمیت و ارزش است، بیان کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان دی ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا در استان بارگیری شده و ۸۰۶ هزار بارنامه نیز صادر شده است.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده استان قزوین خاطرنشان کرد: با توجه به سرمایی که از امشب شاهد آن خواهیم بود، راهداران ما برای اجرای عملیات راهداری زمستانی در حالت آماده‌باش قرار گرفتن و در این راستا ۳۰ هزار تن ماسه و نمک برای زمستان دپو شده است. 

معیری‌پور اظهار کرد: سال گذشته ۲۵ نقطه حادثه‌خیز در استان شناسایی شد که ۱۱ نقطه به طور کامل مرتفع و سه نقطه نیز تا پایان امسال به پایان خواهد رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha