• چهارشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۳
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1403111712966
  • خبرنگار : 71628

ترامپ: توافق هسته‌ای راستی‌آزمایی‌شده با ایران را ترجیح می‌دهم

ترامپ: توافق هسته‌ای راستی‌آزمایی‌شده با ایران را ترجیح می‌دهم

رئیس‌جمهور آمریکا در پیامی با گفتن این که مایل است ایران کشوری موفق باشد، نسبت به انجام شدن توافقی قابل راستی‌آزمایی با ایران در زمینه برنامه هسته‌ای آن اعلام آمادگی کرد.

به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه پیامی را درباره ایران منتشر کرد.

ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» درباره ایران نوشت: مایلم که ایران کشوری فوق‌العاده و موفق باشد، اما کشوری که سلاح اتمی نداشته باشد.

تکرار ادعای وجود اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای ایران در حالی مطرح می‌شود که مقامات ایران بارها تاکید کرده‌اند به‌رغم ظرفیت بالای ایران برای غنی‌سازی اوارانیوم، تولید و به‌کارگیری تسلیحات اتمی جایی در برنامه هسته‌ای ایران ندارد.

برنامه هسته‌ای ایران ذیل یکی از سختگیرانه‌ترین برنامه‌های نظارتی و راستی‌آزمایی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار داشته است که تاکنون، صحت این ادعا را تایید نکرده است.

ترامپ در ادامه نوشت: گزارش‌ها درباره این که همکاری آمریکا با اسرائیل، ایران را خرد و خاکشیر خواهد کرد، تا حد زیادی اغراق‌آمیز است. من بیشتر ترجیح می‌دهم که توافق صلح هسته‌ای قابل راستی‌آزمایی داشته باشیم که به ایران امکان رشد و پیشرفت مسالمت‌آمیز را بدهد.

او افزود: ما باید فورا، روی این موضوع کار کنیم و وقتی نهایی و امضا شد، جشن بزرگی در خاورمیانه برپا کنیم. خدا غرب آسیا را حفظ کند.

ترامپ: توافق هسته‌ای راستی‌آزمایی‌شده با ایران را ترجیح می‌دهم
پیام ترامپ در تروث

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران در واکنش به اظهارات مشابهی از سوی ترامپ در دیدار شامگاه گذشته او با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در کاخ سفید، گفت: در خصوص صحبت‌هایی که دیشب توسط  رئیس جمهور آمریکا مطرح شد، معتقد هستم  که فشار حداکثری یک تجربه شکست خورده است و امتحان  مجدد آن نیز به شکست دیگری تبدیل خواهد شد. اگر موضوع اصلی این است که ایران به دنبال سلاح هسته ای نرود، این قابل حصول است. خیلی موضوع مشکلی نیست.  ایران یک عضو متعهد NPT بوده است.

او در ادامه اظهار کرد: مواضع ایران در خصوص سلاح هسته ای کاملا مشخص است. فتوای مقام معظم رهبری نیز وجود دارد که تکلیف را برای همه ما روشن کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۸:۴۹

شورای امنیت شش دانگ بنام خودت زدی از حقوق بشر هم بیرون آمدی با کشتار غزه ووو ،نظارت آژانس هم قبول نداری ،پس دنبال بهانه هستی

avatar
امروز ۱۹:۲۰

توغلط کردی همرا اون نتانیاهو خبیث ونجس تر از سگ شما همگیتون سگ هار هستین همینجوری دهن کثیفتونو باز میکنین ایترامپ باز سروصدات دراومد برو تو سوراخت خفه شو دگه صبر ما هم سر اومده یک موشک خرجت کنیم با این همه یاوه گویی

avatar
امروز ۱۹:۳۱

این مردک نفهم واحمق را نباید باور کرد چونکه هر حرفی بزند مورد قبول خودش هم نیست یعنی فقط فقط چرت و پرت میگه این مردک ریس جمهور کشوری هست که تمامی جنگ های دنیا را راه اندازی می‌کنند و سخن از صلح و دوستی می‌زنند این کشور دستشون به خون ملیون ها کودک

avatar
امروز ۱۹:۳۷

ههههههههههه ایران دیگر ایران سابق نیست نمیدانید بدانید همه ی ما ره رو امام حسینیم قدمی کج بردارید قدمتون را خورد میکنیم

avatar
امروز ۱۹:۳۸

اگر آمریکا سلاح اتمی دارد پس حق همه کشورهاست سلاح اتمی داشته باشند

avatar
امروز ۱۹:۳۹

وضعیت زندگی و همه چی افتاد تودستای این امریکای جنایت کرد من نمیدونم جراباید همه جادستشون توزندگی ما باشه حیف شد واقعاعمر مفت رفت و هیج

avatar
امروز ۱۹:۴۲

بهترین زمان و برگ برنده جمهوری اسلامی ایران عزیزمون فرا رسیده،باید رسما از آمریکا نماینده ای به ایران بیاد و درباره موضوعات اقتصادی چانه زنی کنیم بقیه مسائل بعدا انشاءالله

avatar
امروز ۲۰:۰۰

آسایش دو گیتی تفسیر این کلام است با دوستان دوستی با دشمنان مدارا ون آدمها کلا یه بار زنگی میکنند عقل حکم می‌کنه بهونه دست این سگ حار ندیم باهاش مدارا کنیم مومن بایستی زیرک باشه