سعید قاسمی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: وزش باد حاصل از این سامانه که طی ساعاتی از امروز و بخصوص فردا (پنجشنبه) نسبتاً شدید خواهد بود، علاوه بر گردوخاک محلی، ممکن است موجب نفوذ غبار به جو استان هم شود که این احتمال مطابق معمول برای نواحی مرزی استان بیشتر به نظر میرسد.
به گفته رئیس مرکز پیشبینی هواشناسی استان کرمانشاه بارش حاصل از این سامانه نیز که تقریبا کل استان را فرا میگیرد، از اواسط وقت فردا پنجشنبه تا ظهر جمعه بویژه در نیمه غربی استان شدت بیشتری داشته و در برخی نقاط با آبگرفتگی معابر عمومی نیز همراه میشود.
وی خاطر نشان کرد: بارش علاوه بر نواحی سردسیر، در مناطق معتدل نیز - بخصوص در روز شنبه - به شکل برف خواهد بود.
قاسمی با اشاره به تقویت نسبی این سامانه بارشی، افزود: بر اساس آخرین تحلیل از خروجی مدلهای هواشناسی انتظار میرود بارش تجمیعی این سامانه بین ۴۰ تا ۶۰ میلیمتر در نقاط مختلف استان به ثبت برسد.
رییس مرکز پیشبینی هواشناسی استان کرمانشاه با بیان اینکه از یکشنبه تا سه شنبه هفته آینده(۲۱ تا ۲۳ بهمن) سردترین روزها را شاهد خواهیم بود، عنوان کرد: از عصر فردا(پنجشنبه) متوسط دمای هوا در اغلب نقاط استان کاهش مییابد. کاهش دما که شرایط را برای تشکیل مه به ویژه در مناطق سرد و کوهستانی فراهم میکند، از جمعه تا سهشنبه هفته آینده قابل توجه خواهد بود.
قاسمی خاطرنشان کرد: پیش بینی میشود از روز یکشنبه تا سه شنبه هفته آینده کمینه دمای هوا در مناطق معتدل استان مانند کرمانشاه بین ۸ تا ۱۲ و در نواحی سردسیر استان بین ۱۲ تا ۱۶ درجه سانتیگراد زیر صفر در نوسان باشد.
وی از صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در روز گذشته (۱۶ بهمن) برای فعالیت این سامانه خبر داد.
انتهای پیام
نظرات