حسن پیمانی چهارشنبه ۱۷ بهمن در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: نیروگاههای خورشیدی، فولاد، قطعات خودرو ، باطری لیتیوم، تولید غذای کودک از جمله طرحهای سرمایهگذاری خارجی بوده که از کشورهای مختلف مانند چین، امارات، آلمان، انگلیس و قطر جذب شده است.
وی با بیان اینکه تا قبل از سال ۱۴۰۰ کل مبلغی که در استان همدان سرمایهگذاری شده بود ۹۹ میلیون دلار بوده است، تصریح کرد: از سال ۱۴۰۰ به بعد در استان۱۸۲ میلیون دلار مجوز سرمایهگذاری گرفته شده است که ۹۹.۱ میلیون دلار از سرمایهگذاریها در استان جذب شده است.
وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳؛ ۶۱.۲ میلیون دلار مجوز سرمایهگذاری در استان اخذ شده است، اظهار کرد: تولید انواع باطری لیتیوم با ۲۰ میلیون دلار ، تولید کود شیمیایی و کشاورزی به مبلغ پنج میلیون دلار، تولید کنسانتره آهن در روستای همه کسی با سرمایهگذاری چینی ۶.۲ میلیون دلار از جمله مجوز سرمایهگذاری اخذ شده در استان همدان است.
پیمانی با تأکید بر اینکه برآورد امسال برای سرمایهگذاری خارجی در استان حدود ۱۱۰۰ میلیون دلار است، بیان کرد: در سالجاری ۱۱۹ فرصت سرمایهگذاری در استان شناسایی شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان از تاریخ یک بهمن ۱۴۰۳ هیچ مجوز دستی توسط دستگاههای اجرایی نباید صادر شود، اظهار کرد:هیچ دستگاه اجرایی حق ندارد به صورت حضوری و دستی مدارک بخواهد و همه بانکها هم موظف هستند از طریق شناسه یکتا تسهیلات پرداخت کنند.
وی ادامه داد: ۲۲۵ هزار و ۷۳۵ نفر در درگاه ملی مجوزها درخواست مجوز داشتند که از این تعداد ۱۸۴ هزار و ۲۸۸ نفر مجوز گرفتند.
وی با اشاره به اینکه گواهینامه رانندگی هوشمند بین شهری، کسب و کار خانگی و دامداری روستایی، پروانه مهندسی ساختمان، پروانه کسب خردهفروشی پوشاک و آرایشگاه زنانه ۱۰ مجوز پرتقاضای استان همدان در درگاه ملی مجوزها بوده است، تصریح کرد: سال گذشته ۷۰ هزار مجوز صادر شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان با اشاره به تسهیلات تبصره ۱۸، خاطر نشان کرد: در سال ۱۴۰۰سهمیه استان در این تسهیلات ۹۲۷ میلیارد تومان بوده است که ۱۲۲۷ میلیارد تومان جذب شده است.
پیمانی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ سهمیه استان در تسهیلات تبصره ۱۸؛ ۱۲۳۷ میلیارد تومان بود که ۹۹۰ میلیارد تومان جذب شده است و بیشترین جذب در همدان ۳۶۰ میلیارد تومان بوده است.
وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ سهمیه استان از تسهیلات تبصره ۱۸، ۹۹۰ میلیارد تومان سهمیه استان بوده است، یادآور شد: در سالجاری به استانها مانده مصرف نشده اعتبار سالهای قبل داده میشود که استان همدان هم شامل این موضوع میشود.
این مقام مسئول با اشاره به عملکرد بانکهای استان همدان، بیان کرد: بانکهای استان در سال ۱۴۰۱، ۳۴ همت پرداخت تسهیلات تکلیفی و غیرتکلیفی داشته و ۵۰ همت در سال ۱۴۰۲ پرداخت داشتند.
پیمانی با بیان اینکه در کل کشور ۵۰۰ همت برای ازدواج و فرزندآوری پیشبینی شده بود، افزود: در استان همدان ۱۸ هزار و ۲۶۰ نفر برای دریافت تسهیلات ازدواج ثبتنام کردند که تا پایان دی ۱۳ هزار و ۸۸۶ نفر تسهیلات دریافت کردند.
وی با بیان اینکه در ۱۰ ماهه امسال در تسهیلات فرزندآوری ۱۷ هزار و ۱۸۰ نفر متقاضی بوده که ۱۲ هزار و ۷۲۷ نفر پرداخت شده است، اظهارکرد: همچنین از ۱۳ هزار نفر ثبت نامی تسهیلات ودیعه مسکن در استان همدان ۶۸۸۴ میلیارد ودیعه مسکن دریافت کردهاند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان با اشاره به اینکه تا پایان آبان درصد منابع و مصارف در بانکهای استان ۸۰ درصد است، خاطرنشان کرد: بانک صنعت معدن با ۴۵۳ درصد پرداخت، مسکن ۱۶۶ درصد، کارآفرین ۱۴۰ درصد، تجارت ۱۲۹ و ملت ۱۰۱ درصد بیشتر از منابع و مصارف پرداخت کردند.
پیمانی تصریح کرد: بانکهای ضعیف از نظر منابع و مصارف شامل بانک گردشگری با ۴ درصد، ایران زمین ۱۳درصد، آینده ۱۳ درصد، ملل۱۶ درصد و بانک پاسارگاد ۱۶ درصد بوده است.
وی افزود: رتبه بانکهای استان به ترتیب بانک کارآفرینی رتبه یک، تجارت رتبه ۹ ، قرضالحسنه مهر رتبه ۱۴، بانک رسالت ۱۵ ، صنعت معدن رتبه۱۷، گردشگری رتبه ۳۲، توسعه صادرات رتبه ۳۲، توسعه تعاون رتبه ۳۱، سپه رتبه ۲۹ و دی رتبه ۲۸ را در بین بانکهای کشور کسب کردهاند.
نماینده وزیر در امور اقتصاد و دارایی یادآور شد: در زمینه مولد سازی داراییهای دولت که از سال ۹۹ آغاز شد تاکنون ۲۲۸ املاک مازاد در استان همدان شناسایی شده است که۶۰ ملک با ارزش ۱۵۶ میلیارد تومان به فروش رسید.
پیمانی با بیان اینکه ۱۹۸ ملک دارای مصوبه سران هستند، خاطرنشان کرد: ۴۹ ملک استان دارای مصوبه سران برای فروش هستند و در سالجاری یک ملک با ارزش ۲۶ میلیارد تومان به فروش رفته و یک ملک هم تهاتر شده است.
وی اظهارکرد: در سالجاری در استان همدان در حوزه فروش املاک مازاد دستگاههای دولتی هشت همت فروش و تهاتر صورت گرفته است.
انتهای پیام
نظرات