• چهارشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403111712542
  • خبرنگار : 71610

آمادگی ارتش رژیم صهیونیستی برای ادامه تجاوزات به کرانه باختری در ماه رمضان

آمادگی ارتش رژیم صهیونیستی برای ادامه تجاوزات به کرانه باختری در ماه رمضان

منابع رسانه‌ای عبری از آمادگی ارتش رژیم صهیونیستی برای ادامه تجاوزات به کرانه باختری در ماه رمضان پرده برداشتند.

به گزارش ایسنا، شبکه «کان۱۱» رژیم صهیونیستی فاش کرد که ارتش این رژیم درحال مهیا شدن برای ادامه تجاوزات به کرانه باختری در جریان ماه مبارک رمضان است.

در این گزارش آمده است که نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی در تلاش برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها که ممکن است از کنترل خارج شود، سعی می‌کنند در ماه مبارک رمضان از هدف قرار دادن شهرهای فلسطینی در چارچوب یک عملیات‌ گسترده خودداری کند و به جای آن اقدامات سرکوبگرانه خود را تشدید کرده و محدودیت‌هایی را علیه فلسطینی‌ها اعمال ‌کنند.

شبکه مذکور گزارش داد: اسرائیل در مرحله کنونی به این راهبرد پایبند نیست و به تجاوزات خود به جنین، طولکرم، طوباس، غور اردن و جنین ادامه خواهد داد.

کان۱۱ در ادامه آورده است: تنها عاملی که می‌تواند منجر به کاهش شدت این عملیات شود، بازگشت به جنگ در نوار غزه یا جنوب لبنان در صورت فروپاشی توافقات آتش بس است؛ چراکه این اتفاق ارتش اسرائیل را ملزم به خارج کردن نیروهای خود از کرانه باختری می‌کند.

طبق این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی که عملیات خود در کرانه باختری را «دیوار آهنین» می‌نامد، قصد دارد گروه‌های مقاومت فلسطینی را که طی ۲ سال گذشته توانسته‌اند توانمندی‌های خود را تقویت کرده و صفوف خود را سازماندهی کنند، از بین ببرد.

ارتش رژیم صهیونیستی بیش از یک هفته است که حملات به مناطق مختلف کرانه باختری و به ویژه جنین را تشدید کرده است.

در همین راستا، وزارت بهداشت فلسطین شامگاه دوشنبه اعلام کرد از ابتدای سال ۲۰۲۵ تاکنون در جریان عملیات ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری، ۷۰ فلسطینی ازجمله ۱۰ کودک به شهادت رسیده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha