حجت الاسلام والمسلمین سید حسین علیانسب، رئیس دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز در این کرسی با استناد به سیره حاکمان معصوم و همچنین رویه جاری امامین انقلاب استدلال کرد: کارگزاران نظام اسلامی باید از هرگونه انتصاب خویشاوندان در مناصب سیاسی و اقتصادی اجتناب کنند.حتی اگر آنها شایستهترین افراد جامعه هم باشند؛ بدین دلیل که سرمایه اصلی نظام اسلامی اعتماد مردم است و خویشاوندگماری این سرمایه را از بین میبرد.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که در چنین صورتی جامعه از شایستگیهای این افراد محروم میشود، یادآور شد: سیره پیامبر، امام علی و رهبران انقلاب بهرهگیری از خویشاوندان و فرزندانشان در میادین جهاد بوده است؛ بنابراین مناسبترین عرصه برای خویشاوندان کارگزاران عرصههای جهاد است.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که گناه نزدیکان کارگزاران چیست که باید از مناصب محروم گردند، گفت: مناصب در نظام اسلامی صرفاً برای خدمت هستند که به فرموده امام خمینی امتیاز نیست و فقط وظیفه است، مسولیت داشتن در نظام اسلامی حاوی هیچ امتیاز شخصی نیست که نداشتنش محرومیت پنداشته شود.
رئیس دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز، در خاتمه الگوی برخورد با تخلفات نزدیکان را هم مطرح کرد و به سوالات ناقدان و حاضران در جلسه پاسخ داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، کرسی علمی ترویجی" الگوی تعامل با پیرامونیان کارگزاران نظام اسلامی" با مدیریت حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدوی و با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمد صمدپور و صمد رحیمی اقدم بهعنوان ناقدین این کرسی برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات