• سه‌شنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۸:۱۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403111611420
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب بیان کرد:

اجرای طرح جهاد آبرسانی برای بیش از ۲۰۰۰ روستا در سیستان و بلوچستان

اجرای طرح جهاد آبرسانی برای بیش از ۲۰۰۰ روستا در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: طرح جهاد آبرسانی با هدف تأمین آب پایدار برای ۲ هزار و ۳۵۱ روستای فاقد آب یا دارای تنش آبی در سراسر استان سیستان و بلوچستان در حال اجراست؛ این طرح شامل بیش از ۷ هزار کیلومتر لوله‌گذاری در خطوط انتقال و شبکه توزیع است و تمام شهرستان‌های استان را در بر می‌گیرد.

علیرضا قاسمی در گفت وگو با ایسنا، افزود: جهاد آبرسانی به روستاهای سیستان و بلوچستان طرحی که با همت وزارت نیرو برای تأمین آب پایدار کلیه روستاهای فاقد آب استان و یا دارای تنش آبی در حال اجراست، بزرگ‌ترین طرح آبرسانی به لحاظ حجم عملیات و گستردگی جغرافیایی به‌گونه‌ای که تمام شهرستان‌های استان را در بر خواهد گرفت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان در ادامه گفت: در قالب این طرح، پروژه‌های متعددی با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، مجمع خیرین آبرسان و طرح ملی مجتمع‌های آبرسانی روستایی کشور اجرا شده است.

وی اظهار کرد: در این بخش، آبرسانی به یک هزار و ۷۵۱ روستا با جمعیت ۵۵۴ هزار نفر در دستور کار قرار دارد.

قاسمی ادامه داد: تاکنون ۱۴۵۰ کیلومتر لوله‌گذاری انجام شده و شبکه توزیع برای ۳۰۰ روستا اجرا شده است که بیش از ۹۰ روستا به بهره‌برداری رسیده‌اند. مبلغ قرارداد این بخش ۴۸۳۰ میلیارد تومان است.

وی در خصوص همراهی و همکاری خیرین نیز گفت: در این بخش، آبرسانی به ۲۵۰ روستا با جمعیت ۵۱ هزار نفر با اعتباری بالغ بر ۷۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون عملیات اجرایی برای ۴۴ روستا آغاز شده و برای ۴۲ روستا لوله‌گذاری انجام شده است. در حال حاضر، ۳۲ روستا وارد مدار بهره‌برداری شده‌اند.

وی در خصوص اینکه طرح ملی مجتمع‌های آبرسانی روستایی چه روستاهایی را پوشش می‌دهد گفت: این طرح برای آبرسانی به ۳۵۰ روستای فاقد آب آشامیدنی با جمعیت ۷۰ هزار نفر اجرا می‌شود و ۱۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین، در اردیبهشت ۱۴۰۲ با حضور رئیس‌جمهور، شبکه آب شرب ۱۵۵ روستا با جمعیت ۶۲ هزار نفر به بهره‌برداری رسید.

قاسمی بیان کرد: در مجموع، ۸ هزار و ۲۰۰ کیلومتر لوله‌گذاری خطوط انتقال و شبکه توزیع، احداث ۲۳۰ هزار مترمکعب مخزن ذخیره و اجرای سایر زیرساخت‌های لازم طی مدت سه سال انجام خواهد شد؛ پیش‌بینی می‌شود شاخص بهره‌مندی از آب شرب در روستاهای استان به ۹۵ درصد افزایش یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha