• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1403111510932
  • خبرنگار : 71049

در گفت‌وگو با ایسنا

معاون وزیر خارجه تاجیکستان: تعاملات گسترده‌ای میان تهران و دوشنبه خواهیم داشت

معاون وزیر خارجه تاجیکستان: تعاملات گسترده‌ای میان تهران و دوشنبه خواهیم داشت

معاون وزیر امور خارجه جمهوری تاجیکستان با اشاره به لغو روادید میان ایران و تاجیکستان از امروز دوشنبه (۱۵ بهمن) گفت: لغو روادید یکی از اقداماتی است که در چارچوب توسعه همکاری‌های اقتصادی میان ۲ کشور در چارچوب اکو انجام شد.

«عصمت‌الله نصرالدین»، معاون وزیر امور خارجه جمهوری تاجیکستان در حاشیه اولین نشست سطح بالای کمیته معاونان وزرای امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: معتقدیم در چارچوب سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) می‌توانیم تجارت و همکاری اقتصادی خوبی میان اعضای این سازمان شکل گیرد.

وی هم‌چنین با اشاره به اجرای لغو روادید میان ایران و تاجیکستان از روز دوشنبه ۱۵ بهمن گفت: از امروز لغو روادید با ایران جاری شد و شهروندان ایران و تاجیکستان می‌توانند به راحتی به کشورهای یکدیگر سفر کنند و این یکی از اقداماتی است که در راستای توسعه همکاری‌ها کشورهای عضو می‌توانند با یکدیگر داشته باشند.

معاون وزیر خارجه تاجیکستان: در آینده تعاملات گسترده‌ای میان تهران و دوشنبه خواهیم داشت
نشست معاونان وزرای امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو)

نصرالدین درباره افزایش تعاملات تجاری و اقتصادی ایران و تاجیکستان تصریح کرد: معتقدم حجم تجاری ایران و تاجیکستان همین الان هم خوب است و سال به سال هم افزایش می یابد. یکی از اهداف ما از حضور در این نشست این است که نقشه‌راه ۱۰ سال آینده تعامل اعضا با یکدیگر را اینجا تدوین کنیم. 

معاون وزیر خارجه تاجیکستان درباره رفت و آمدهای سیاسی میان ۲ کشور در آینده نزدیک گفت: با توجه به سفر رئیس‌جمهور ایران به تاجیکستان انتظار است که مذاکرات و رفت‌وآمدهای سیاسی در سطوح عالی و میانی انجام شود و از سویی انتظار است تا حجم روابط و تعاملات سیاسی و اقتصادی بیشتر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha