• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1403111510879
  • منبع : وزارت کشور

تشریح اقدامات کارویژه ستاد طرح تحول و توانمندسازی ۲۰۲۰ محله کم‌برخوردار

تشریح اقدامات کارویژه ستاد طرح تحول و توانمندسازی ۲۰۲۰ محله کم‌برخوردار

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و جانشین وزیر کشور در طرح محرومیت‌زدایی، کارویژه ستاد طرح تحول و توانمندسازی ۲۰۲۰ محله کم‌برخوردار را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، یکصد و هفتمین جلسه ستاد طرح تحول و توانمندسازی ۲۰۲۰ محله کم‌برخوردار کشور به ریاست علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و جانشین وزیر کشور در طرح محرومیت‌زدایی در وزارت کشور برگزار شد.

علی آقامحمدی اظهار کرد: چهار نهاد کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی کشور، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در جلسات مفصلی که در دفتر مقام معظم رهبری تشکیل شد، با ایجاد یک پنجره واحد خدمت و در راستای توجه به طبقات محروم، تقسیم کار کردند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: مبنای طرح این شد که کار با همراهی مردم سازماندهی شود. قرار شد این تقسیم کار در ۲۰۲۰ محله با جمعیت ۱۹ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر که شامل محلات بافت فرسوده، بافت تاریخی و محلات حاشیه‌نشین که با رسم و رسوم قانونی شکل نگرفته بودند، انجام شود.

وی ادامه داد: این تفاهم‌نامه با دستگاه‌های مذکور امضاء شد و مقام معظم رهبری در تاریخ اول آبان ۱۴۰۰ با دستوری نوشتند که «حرکت مبارکی است» و بعد مرقوم کردند که «این کار، کار موثریست ولی شما باید مواظبت کنید که گرفتار تبلیغ پیش از هنگام نشوید. مواظب باشید کسانی نخواهند از آن سوءاستفاده کنند.» توفیق مجموعه را خواستند و بر ساخت مدرسه و مسکن و حوزه سلامت و ... تاکید کردند.

آقامحمدی اظهار کرد: این طرح به سران قوا ابلاغ شد. شهید رئیسی در دوران ریاست جمهوری آن را به معاون اول ابلاغ کرد و معاون اول آن را به وزرا ابلاغ کرد که در نتیجه هفت بسته تدوین شد.

جانشین وزیر کشور در طرح محرومیت‌زدایی اقدامات این ستاد را در حوزه‌های مسکن، آموزش و ایجاد استارت‌آپ‌های دانش‌آموزی، ورزش، اشتغال، بیمه، سلامت و تغذیه عنوان کرد و افزود: الان هم بحث نظام ارجاع را داریم که در حقیقت با این نظام، طرح پزشک خانواده را پیاده می‌کنیم که تمام هزینه بیمارستان صد در صد پوشش داده می‌شود؛ بنابراین کسانی که تحت پوشش هستند، هیچ پولی پرداخت نخواهند کرد.

وی گفت: در بحث ورزش و تفریحات هم فوتبال خیابانی را داریم که تیم‌ها ثبت نام کردند و مسابقه دادند. در نهایت با تفاهم‌نامه‌ای که با فدراسیون فوتبال امضاء کردیم، از بین این بچه‌ها در رده سنی ۱۲ تا ۱۵ و ۱۵ تا ۱۸ سال استعدادیابی شدند و ۶۰ نفر از آنها برای اینکه بتوانند تیم بزرگسالان را تشکیل دهند، مستعد شناخته شدند.

آقامحمدی فعالیت دیگر این ستاد را در حوزه‌ مذهبی و فرهنگی عنوان کرد و گفت: در مورد کارهای مذهبی، در هر کوچه یک جلسه قرآن سیار شکل می‌گیرد که در خانه‌ها حضور پیدا می‌کنند. طی تفاهم‌نامه‌ای که با معاونت فرهنگی و هنری مساجد امضا کردیم، تربیت استاد و مربی انجام می‌شود و آنها کار را در تمام محلات دنبال می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha