• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403111510790
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غرب نزاجا:

دشمن دچار خطای محاسباتی شود، پاسخ کوبنده‌ای دریافت خواهد کرد

دشمن دچار خطای محاسباتی شود، پاسخ کوبنده‌ای دریافت خواهد کرد

ایسنا/کرمانشاه فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غرب نیروی زمینی ارتش گفت: اگر دشمن دچار خطای محاسباتی شود، پاسخ کوبنده‌ای به او خواهیم داد.

امیر سلیمان طاهری در دیدار با سردار عظیمی فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غرب نیروی زمینی سپاه، با تبریک روز پاسدار، به تحولات منطقه و نیاز روزافزون به اتحاد و قوی شدن بیشتر نیروهای مسلح اشاره کرد و گفت: امنیت و ثبات، مقدمه داشتن اقتصادی پویا و قوی و دیپلماسی فعال است. اگر ما قوی باشیم آن وقت با دست پر می‌توانیم در عرصه دیپلماسی از دشمن و رقبا امتیاز بگیریم.

وی در ادامه به تبلیغات فضای مجازی علیه نیروهای مسلح به ویژه سپاه پاسدارن اشاره و اظهار کرد: دشمنان از وحدت و همدلی و یکپارچگی نیروهای مسلح  ماعصبانی و مستاصل بوده و با بهانه‌های مختلف سعی در ایجاد شکاف و تفرقه بین نیروهای مسلح ما دارند، غافل از اینکه نیروهای مسلح از چنان بصیرت دینی و سیاسی برخوردارند که هرگز به دام توطئه‌های دشمنان نخواهند افتاد.

طاهری گفت: امروز نیروهای مسلح کشور تحت زعامت ولی امر مسلمین جهان در اوج اقتدار و عزت قرار دارند و با وجود ناآرامی های منطقه، کشورمان به جزیزه صلح و آرامش تبدیل شده است.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غرب نزاجا، برگزاری رزمایش‌ها در سراسر کشور را  نشان از اقتدار نیروهای مسلح دانست و افزود: دشمن اگر دچار خطای محاسباتی شود، قطعا پاسخ کوبنده‌ای از طرف نیروهای مسلح دریافت خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha