• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1403111510732
  • خبرنگار : 71658

راه‌اندازی کلینیک ترک سیگار الکترونیکی در انگلیس

راه‌اندازی کلینیک ترک سیگار الکترونیکی در انگلیس

سرویس سلامت ملی انگلیس (NHS) در تلاش برای جلوگیری از افزایش مصرف سیگار الکترونیکی در بین جوانان، یک کلینیک ترک این سیگارها را برای نوجوانان راه‌اندازی کرده است.

به گزارش ایسنا، بیمارستان کودکان Alder Hey در «لیورپول» اولین بیماران نوجوان را در سرویس جدید ترک سیگار الکترونیکی در ژانویه (ماه گذشته میلادی) پذیرش کرد.

این کلینیک که به صورت محلی راه اندازی و برای کمک به کودکان و نوجوانان ۱۱ تا ۱۵ ساله وابسته به نیکوتین با هدف جلوگیری از مصرف سیگارهای الکترونیکی ایجاد شده است، تصور می‌شود اولین سرویس NHS در نوع خود در انگلیس باشد.

در سال‌های اخیر مصرف سیگار الکترونیکی در میان جوانان انگلیسی به طرز چشمگیری افزایش یافته است، اگرچه داده‌ها نشان می‌دهند که این روند ممکن است در حال کاهش باشد. ارقام منتشر شده در سال گذشته نشان می‌دهد که ۱۸ درصد از نوجوانان ۱۱ تا ۱۸ ساله سیگار الکترونیکی مصرف کرده‌اند که از آمار ۲۰ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است اما بیشتر از ۱۳ درصد ثبت شده در سال ۲۰۱۹ است. حدود ۷.۲ درصد از کودکان گفته‌اند اخیرا در سال گذشته از سیگار الکترونیکی استفاده می‌کردند.

بر اساس نظرسنجی Action on Smoking and Health، کلینیک Alder Hey روی افراد ۱۱ تا ۱۵ ساله متمرکز خواهد بود - گروهی که کمتر از نوجوانان بزرگتر از این وسیله استفاده می‌کنند اما تعداد آنها در سال گذشته رو به افزایش بوده است.

به گزارش روزنامه گاردین، پروفسور «راشل ایسبا»، مشاور پزشکی بهداشت عمومی کودکان در Alder Hey، گفت: با افزایش هشداردهنده تعداد کودکان و جوانانی که به استفاده از سیگار الکترونیکی روی می آورند و عدم اطمینان قابل توجه در مورد تأثیرات بلندمدت و آسیب های احتمالی این روند، هدف کلینیک ارائه حمایت اساسی برای افراد آسیب دیده از استعمال آن است و به آنها کمک می‌کند تا وابستگی به نیکوتین را از بین ببرند.

سیگارهای الکترونیکی از مدت‌ها قبل وارد بازار شده‌اند و برخی پزشکان آن را برای ترک سیگار توصیه می‌کنند. با این حال در مورد تاثیر ترکیبات سیگارهای الکترونیکی و اثر آنها بر ریه‌ها و رگ‌های خونی‌ اطلاعات زیادی وجود ندارد و حتی اگر نسبت به سیگارهای معمولی، مواد سمی کمتری داشته باشد، عوارض طولانی‌مدت آنها هنوز کاملا شناخته نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha