مهدی حزبالهی امروز ۱۵ بهمن همزمان با ایامالله دهه فجر در آیین افتتاح یازدهمین جشنواره نوجوان خوارزمی و تجلیل از برگزیدگان آن در سالن آمفیتئاتر کانون ملی شهید بهشتی شاهرود، اظهار کرد: برگزاری کارگاههای توانمندسازی حضوری با استفاده از امکانات و ظرفیتهای موجود در آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق ضروری است.
وی ادامه داد: معلمان باید به منظور بهروزآوری دانش خود در بهکارگیری روشهای تدریس فعال، در این کارگاهها شرکت کنند تا توانمندی لازم را برای مدیریت کلاس درس با توجه به نیاز دانشآموزان امروز بهدست آورند.
وی با تقدیر از مسوولان برگزاری المپیاد امسال افزود: برآیند جشنواره نوجوان خوارزمی بهعنوان یک رویداد علمی، پژوهشی و مهارتی، تولید علم، خلاقیت، نوآوری و شکوفایی استعدادها است.
وی با بیان اینکه امسال یازدهمین دوره این رویداد در ۱۳ محور و چهار سطح مدرسهای، منطقهای، استانی و کشوری برگزار میشود، افزود: امید که با تلاش مدیران و معلمان، حضور حداکثری دانشآموزان در یکی از محورهای ۱۳گانه این جشنواره محقق شود.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه مدرسه، قله نظام آموزشی و مدرسهمحوری، رکن مهم تعلیم و تربیت است، تصریح کرد: آموزش و پرورش با انسان و انسانسازی، عجین شده و کاربرد هوش شرافت در چنین مجموعهای بسیار ضروری است.
حزبالهی خاطرنشان کرد: هوش شرافت، مفهمومی نوین و نوظهور در مدیریت و رهبری سازمانها است و تحقیقات نشان میدهد سازمانهایی که از این هوش برخوردارند، موفقتر، قویتر و مشتریان آنها رضایتمندتر و وفادارتر به سازمان هستند.
وی با تأکید بر اینکه یکی از سیاستهای کاری آموزش متوسطه استان، مقایسه هر شهرستان، منطقه و مدرسه با خودش است، ملاک ارزیابیها را میزان رشد و مبنای آن را عملکرد سال گذشته دانست.
وی بر ضرورت توانمندسازی معلمان به عنوان یک ضرورت آموزشی تاکید و اظهار کرد: لازمه کیفیتبخشی آموزشی، گفتمان آموزشی است.
حزبالهی با اشاره به بازدید انجامشده از پژوهشسرای دانشآموزی شاهرود و گفتوگو با جمعی از سرگروههای آموزشی دوره متوسطه این شهرستان، از تلاشهای اعضای گروههای آموزشی در راستای توانمندسازی نیروی انسانی، قدردانی و تصریح کرد: توانمندسازی معلمان در چهار مؤلفه تدریس، سنجش، نقش معلم و نقش فناوری، نیاز مبرم تعلیم و تربیت استان و شهرستان است که باید در قالب کار تیمی با شعار محوری «با هم تفکر کنیم، به هم تذکر دهیم و از هم حمایت کنیم» در مسیر تحول کلاسهای درس و بهروزرسانی فرآیند آموزش و یادگیری انجام شود.
وی در پایان به اهمیت راهپیمایی ۲۲ بهمن اشاره و بیان کرد: حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن نقطه اوج و قله تمام برنامههای دهه فجر است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان شاهرود نیز با اشاره به لزوم بهرهگیری از دانش روز برای کیفیتبخشی به فضای آموزشی در استان گفت: تحقیق، پژوهش و تولید علم، موتور پیشران کشور در شرایط کنونی است.
حاجیقاسمی افزود: توسعه فرهنگ تحقیق و پژوهش، تقویت روحیه پرسشگری و شکوفایی استعدادهای بالقوه دانشآموزان از اهداف مهم جشنواره خوارزمی است.
وی عنوان کرد: کیفیتبخشی به فرآیند یاددهییادگیری و کاربردیکردن دانش با توجه به نیازهای جامعه باید در دستور کار معلمان و مدیران قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات