• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403111510647
  • خبرنگار : 50184

۷۳ درصد مشاورین املاک کرمانشاه به سامانه «کاتب» وصل شدند

۷۳ درصد مشاورین املاک کرمانشاه به سامانه «کاتب» وصل شدند

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمانشاه از اتصال ۷۳ درصد مشاورین املاک کرمانشاه به سامانه کاتب خبر داد.

سجاد حسن‌پور با اشاره به اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، اظهارکرد: به منظور اجرای این قانون، طرح الکترونیکی سازی و تسهیل در روند ثبت معاملات مسکن در استان در حال اجراست. 

وی افزود: در راستای ارتقاء سطح خدمات و شفافیت در معاملات مسکن، ۷۳ درصد مشاورین املاک فعال در استان کرمانشاه به این سامانه متصل شده‌اند.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان خاطرنشان کرد: این اقدام که بخشی از برنامه‌های دولت الکترونیک و اصلاح فرآیندهای سنتی در حوزه املاک است، با استقبال گسترده‌ای از سوی مشاورین املاک مواجه شده است.

وی تصریح کرد: هدف اصلی راه‌اندازی این سامانه، ایجاد یک بستر امن و شفاف برای انجام معاملات املاک و مستغلات است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی ثبت اسناد، حسن پور افزود: سامانه کاتب با ارائه خدمات متنوعی همچون مشاوره آنلاین، ارزیابی ملک و ثبت قراردادهای الکترونیکی، توانسته نیازهای متنوع مشاورین املاک را برآورده سازد و روند معاملات را سریع‌تر و آسان‌تر کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha