«محمود کشاورز» افزود: در سالهای اخیر و بهمناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ردپای طرحهای گازرسانی در اقصی نقاط استان برای جامعه هدف قابل لمس بود ولی امسال بهدلیل اتمام کارهای گازرسانی در مناطق شهری و روستایی این طرحها دیده نمیشود، اما گرمای انقلاب در زمستانهای سرد این دیار بهخصوص در مناطق محروم و صعبالعبور بهخوبی حس میشود.
وی با بیان اینکه گازرسانی به مناطق در حال توسعه یکی از افتخارات شرکت ملی گاز است، اظهار کرد: قبل از انقلاب اسلامی هیچکدام از مناطق روستایی این استان از نعمت گاز برخوردار نبودند و مردم برای تهیه نان و گرما از درختان جنگلی استفاده میکردند اما به برکت نظام و انقلاب اسلامی هماکنون تمامی روستاهای دارای قابلیت گازرسانی این استان از نعمت گاز برخوردار هستند و که این امر باعث افزایش سطح رفاه و آسایش مردم در اقصی نقاط استان شده است.
کشاورز با اشاره به اینکه هدیه گرم نظام و انقلاب اسلامی با جهش گازرسانی و پایان استفاده از هیزم در روستاهای این استان، گرمابخش سردترین نقاط استان شد و خداحافظی و استفاده از چوب و دیگر وسائل غیر استاندارد برای گرما رقم زد، تصریح کرد: با توجه به اینکه استان ایلام در منطقه کوهستانی و سردسیر واقع شده است، اقدامات ارزندهای برای گسترش شبکههای گازرسانی در سطح شهرها و روستاها انجام شده که با ارائه آن به مخاطبان، میزان امید به زندگی و درجه رضایتمندی آنان را ارتقاء داده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام گفت: ایجاد آسایش در بخش خانگی و تجاری، کمک به رونق تولید و شکوفایی اقتصاد، صیانت از محیط زیست، توسعه کشاورزی و بخش گلخانه ای و افزایش کیفیت محصولات تولیدی به عنوان مهمترین و شاخصترین تأثیرات گاز طبیعی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی موجب ایجاد تصویر مناسب از گازرسانی به نقاط شهری و روستایی این استان شده است.
کشاورز با اشاره به اینکه این استان در سال گذشته به مناطق سبز کشور از لحاظ توسعه سرانه گازرسانی رسید، افزود: تعداد کل روستاهای ایلام ۶۳۷ روستا بوده که از این تعداد ۵۸۹ روستا از نعمت گاز طبیعی برخوردار بوده و هم اکنون ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و ۹۹ درصد جمعیت روستایی استان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.
مدیرعامل شرکت گاز استان به تعداد روستاهای فاقد توجیه گازرسانی در اقصی نقاط استان اشاره و خاطرنشان کرد: در مجموع ۴۸ روستا در این استان بهدلیل شرایط خاص از جمله دارای کد روستا بوده ولی خالی از سکنه هستند و یا صعبالعبور بودن، جمعیت کمتر از ۵ خانوار و غیره از لحاظ سرانه کشوری مصوب برای گازرسانی، فاقد توجیه و قابلیت گازرسانی هستند.
وی تصریح کرد: بهمنظور تحقق نامگذاری سال در جهت رونق تولید و اشتغار پایدار و توجه به صنایع، این مجموعه به صنایع تولیدی از لحاظ گازرسانی توجه ویژه ای داشته است و از ابتدای شروع گازرسانی تاکنون یک هزار و ۴۴۱ واحد تولیدی و اقتصادی در اقصی نقاط استان ایلام گازدار شده است.
کشاورز با اشاره به اینکه آوازه این مجموعه در مناطق سخت گذر و در حال توسعه این استان پیچیده است و هم اکنون چتر سبز گاز در مناطق شهری و روستایی این دیار افراشته شده است، تأکید کرد: با توجه به اسناد بالادستی و لزوم رعایت توجیه پذیری اقتصادی گازرسانی و شروط، هزینه گازرسانی به هر خانوار ۴۵۰ میلیون ریال است و هم اکنون تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند، لذا گازرسانی به ۴۸ روستای باقیمانده امکانپذیر نیست.
مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام از جذب بیش از ۶ هزار و ۱۰۱ هزار مشترک جدید گاز طبیعی در طول ۹ ماهه امسال در مناطق شهری و روستایی ایلام خبر داد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان ایلام، کشاورز با اشاره به اینکه این تعداد اشتراکگذاری در مناطق مختلف شهری و روستایی بوده است، افزود: از این تعداد ۲ هزارو ۲۲۶ مورد در ایلام، ۱۸۰ مورد در چوار، ۳۷۷ مورد در ایوان، ۳۷۷ مورد در چرداول، ۲۴۹ مورد در سیروان، ۴۴۶ مورد در هلیلان، ۳۴۰ مورد در دره شهر، ۳۶۳ مورد در ملکشاهی، ۳۱۱ مورد در مهران، ۱۹۲ مورد در بدره، ۷۰۱ مورد در دهلران و ۳۳۹ مورد آبدانان بوده است.
انتهای پیام
نظرات