ایوب کرد تمینی امروز در شورای بهداشت شهرستان افزود: در دوران پیش از انقلاب، بسیاری از مراکز شهری و روستایی با کمبود پزشک مواجه بودند و در برخی مناطق شهرستان پزشکان هندی خدمات درمانی ارائه میدادند. این در حالی است که جمعیت زیادی نسبت به تعداد اندکی پزشک خدمات دریافت می کردند.
وی افزود: با اجرای طرح تحول نظام سلامت پس از انقلاب، شاهد احداث و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی، ساخت بیمارستانها، خانههای بهداشت، تسهیلات زایمانی، پایگاههای اورژانس، مراکز خدمات جامع سلامت در مناطق محروم بودهایم.
سرپرست مرکز بهداشت سراوان ادامه داد: شاخص دسترسی به پزشک در سطح شهرستان ۱۰۰ درصد هست بهطوری که اکنون تمامی مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان دارای پزشک هستند و در بسیاری از این مراکز نیز خدمات دندانپزشکی نیز ارائه میشود.
کرد تمینی خاطرنشان کرد: همچنین در تمامی روستاهای تحت پوشش با تعریف جمعیت مشخص خانههای بهداشت ساخته شدهاند و حتی در دورترین نقاط خدمات بهداشتی و درمانی به مردم ارائه میشود.
وی اذعان کرد: در روستاها و مناطق که از پراکندگی جغرافیایی بیشتری برخوردارند، اقدامات مهمی برای کاهش مشکلات مادران باردار در مناطق دورافتاده صورت گرفته است.
این مقام مسئول گفت: احداث مراکز زایمانی و ارائه خدمات بهداشتی در این مناطق، نقش مؤثری در کاهش مرگومیر مادران و نوزادان ایفا کرده است. همچنین، در مناطقی که پیش از این هیچ پایگاه اورژانسی وجود نداشت، اکنون مراکز اورژانس فعال شدهاند و مردم از خدمات درمانی مناسبی بهرهمند میشوند.
کرد تمینی اذعان کرد: به طور خاص در حوزه شهرستان سراوان، با بیش از ۴۵ متخصص در حوزههای مختلف پزشکی، شاهد بهبود چشمگیر کیفیت خدمات درمانی هستیم که این اقدامات، گامی مؤثر در راستای رفع مشکلات درمانی منطقه و ارتقای سلامت عمومی محسوب میشود.
انتهای پیام
نظرات