«سعید طاهری» مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایلام در این خصوص به ایسنا اظهار کرد: کود هیومیک اسید (Humic Acid) یک ماده آلی تیره رنگ با خاصیت آنتیاکسیدانی است که از ضایعات گیاهی و حیوانی تولید میشود. این ماده یکی از اجزای اساسی خاک به شمار میرود و باعث بهبود تخلخل خاک، افزایش میزان تهویه، افزایش نفوذپذیری و افزایش ظرفیت نگهداری آب در خاک میشود. علاوه بر آن، اسید هیومیک باعث افزایش جذب عناصر غذایی توسط گیاه و بهبود کیفیت و مقاومت گیاه در برابر بیماریها و آفات نیز میشود.
وی افزود: با استفاده از کود هیومیک اسید در خاک، میتوانید محصولات خود را بهبود بخشیده و بهرهوری خود را افزایش دهید. این کود برای کشت و کار گیاهانی مانند گندم، جو، سیب زمینی، گیاهان دارویی، صیفی جات و سبزیجات کاربرد دارد. کود هیومیک اسید برای گلهای آپارتمانی هم کاربرد دارد. با توجه به اینکه هیومیک اسید از مواد طبیعی بهدست میآید، برای محیطزیست بسیار مفید است.
طاهری خاطرنشان کرد: این دوره با حضور کارشناسان زراعت شهرستان و مرکز سیوان به منظور ارتقاء سطح اطلاعات کشاورزان طرح جهش تولید در دیمزارهای این منطقه برگزار شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایلام اضافه کرد: در این دوره، مباحث مهمی از جمله اهمیت تغذیه گندم و نیاز غذایی این محصول در مراحل مختلف رشد، تأثیر تنشهای محیطی و نقش پتاسیم بر ویژگیهای کمی و کیفی گندم و اصول محلولپاشی توسط مدرسین دوره، خانمها داودی و رستمی ارائه شد.
وی گفت: ۱۰۵ لیتر کود اسید هیومیک برای مزارع گندمی که با دستگاه کشت مستقیم کشت شدهاند، در اختیار کشاورزان قرار گرفت.
انتهای پیام
نظرات