ریحانه شریعتی در گفت و گو با ایسنا گفت: با توجه به اینکه ۹۸ درصد جمعیت شهرستان بهرهبردار بخش کشاورزی و باغدار هستند قطعاً اولویت اصلی ما توجه به مسائل اقتصادی خواهد بود.
فرماندار مهولات بیان کرد: گرچه مردم شهرستان مهولات متکی بر کشاورزی هستند، اما خاموشی چاههای کشاورزی به صورت مداوم اتفاق افتاده و به یک معضل جدی تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه محصولات شهرستان تاب تحمل این میزان از خاموشیها را ندارد، افزود: متأسفانه کشاورزی شهرستان رو به افول است.
شریعتی با اشاره به اینکه طی سالهای اخیر مشکلات بسیاری گریبانگیر کشاورزان به خصوص بخش شادمهر که محصولاتشان صرفاً سردرختی هستند شده است، خاطرنشان کرد: محصولات سردرختی تابآوری این حجم از بیآبی را ندارد و اقتصاد این منطقه را هم رو به افول میبرد.
وی گفت: برای رفع مشکلات در تلاش هستیم تا ضمن داشتن مدیریت بهینه آب، قطعی برق چاه موتورها را به حداقل برسانیم.
ضرورت جلوگیری از خام فروشی
فرماندار مهولات در ادامه جلوگیری از خام فروشی را از دیگر اولویتها دانست و افزود: متأسفانه بیشتر محصولات شهرستان به صورت خام فروشی عرضه میشود.
وی در همین خصوص بر جلوگیری از خام فروشی محصولات کشاورزی تأکید کرد و گفت: خام فروشی تاراج ثروت ملی و ضربه زدن به صنعت و اشتغال جوانان است.
شریعتی با بیان اینکه با جلوگیری از خام فروشی میتوان به ایجاد اشتغال برای جوانان منطقه پرداخت، اظهار کرد: متأسفانه در شهرستان مهولات به خصوص روستاها جوانان بیکار بسیاری داریم که میتوان با جلوگیری از خام فروشی در حد قابل توجهی بیکاری را کاهش داد.
وی از مهولات با ۲۱ هزار و ۳۴۰ هکتار سطح زیر کشت به عنوان قطب تولید پسته خراسان رضوی نام برد و اظهار کرد: مهولات در محصول پسته به لحاظ سطح زیر کشت و عملکرد، مقام اول را در خراسان رضوی به خود اختصاص داده است.
فرماندار مهولات با اشاره به اینکه باید از محصول طلای سبز پسته بیش از این استفاده شود، افزود: ایجاد صنایع تبدیلی و ارزش افزوده بخشیدن به تلاش کشاورزان در رشد اقتصادی منطقه و ایجاد اشتغال پایدار تأثیرگذار خواهد بود.
وی راهاندازی صنایع تکمیلی را یکی از مهمترین اولویتهای خود دانست و تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد تا با ایجاد صنایع تبدیلی و ارزش افزوده بخشیدن به تلاشها و دستاوردهای کشاورزان در رشد اقتصادی شهرستان نقش آفرین باشیم و برای این موضوع اهتمام بسیار جدی دارم.
شریعتی رفع این مشکلات را نیازمند مشارکت و همکاری سرمایهگذاران و کشاورزان دانست و گفت: برای رشد اقتصادی منطقه تمام توان و تلاش خود را به کار گرفتهایم.
جمعیت ۱۷ هزار نفری شادمهر، محروم از درمانگاه شبانه روزی
فرماندار مهولات توجه به حوزه سلامت را از دیگر اولویتها دانست و افزود: با خدمات و تلاشهای ارزشمندی که تاکنون در حوزه سلامت انجام شده، اما همچنان چالشهایی داریم که باید اهتمام بیشتری در این خصوص انجام شود.
وی گفت: با بیان اینکه ۱۷ هزار نفر در بخش شادمهر ساکن هستند و مسیر عبور زائران بسیاری است، اما از داشتن یک درمانگاه شبانهروزی محروم هستند، گفت: با کمک بخش خصوصی و دولتی پیگیر راهاندازی درمانگاه شبانهروزی در این منطقه خواهیم بود.
مسیر فیض آباد به کاشمر فاقد استاندارد
شریعتی همچنین با اشاره به اینکه متأسفانه شهرستان در خصوص راه هم از وضعیت خوبی برخوردار نیست، اظهار کرد: چون مردم فیضآباد بیشتر خرید مورد نیاز خود را از کاشمر انجام میدهند و مراودات بسیاری بین مردم این دو شهرستان وجود دارد توجه به جاده کاشمر- فیضآباد ضروری است.
فرماندار مهولات با بیان اینکه این حجم از مراودات موجب افزایش تردد در این جاده شده است، خاطرنشان کرد: استاندارد نبودن جاده فیضآباد به کاشمر موجب نارضایتیهای بسیار و بعضاً بروز تصادفات ناگواری شده است.
وی گفت: بدون شک رفع مشکلات این محور را از طریق وزیر راه و شهرسازی پیگیر خواهیم بود تا تصمیمات جدی گرفته شود.
توسعه در تمامی زمینهها ضروری است
شریعتی در ادامه گفت: قطعاً برای رشد فرهنگ شهرستان و اجرای سیاستهای دولت چهاردهم و همبستگی گروههای سیاسی برای حفظ و ارتقاء شهرستان تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت.
وی با بیان اینکه برای رسیدن به اهداف و استفاده از پتانسیلهای شهرستان نیازمند همراهی تمامی مسئولان، گروهها و احزاب با سلایق مختلف هستیم، افزود: توسعه در تمامی زمینههای اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، عمرانی و به خصوص سلامت محور ضروری است.
فرماندار مه ولات گفت: همزمان با دهه فجر امسال ۴۰ پروژه با مبلغ اعتباری ۵۸۳ میلیارد و ۲۲۳ میلیون ریال قابل بهره برداری و افتتاح است که ۱۸ پروژه در نقاط شهری و ۲۲ پروژه در نقاط روستایی افتتاح و بهرهبرداری میشود.
انتهای پیام
نظرات