مهرداد شهبازی در نشستی خبری که امروز (۱۳ بهمن) برگزار شد، از وضعیت مناسب کیفیت هوای شهر کرمانشاه یاد کرد و گفت: براساس دادههای ایستگاههای سنجش کیفیت هوای کرمانشاه، در سال جاری در شهر کرمانشاه ۵۸ روز هوای پاک، ۲۴۲ روز هوای قابل قبول و ۱۸ روز هوای ناسالم برای گروههای حساس ثبت شده است.
وی تعداد روزهای ناسالم برای گروههای حساس کرمانشاه در مدت مشابه سال گذشته را ۱۴ روز اعلام کرد و افزود: کیفیت هوای کرمانشاه نسبت به سال گذشته تغییر چندان محسوسی نداشته است.
سرپرست معاونت محیط انسانی محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه در کرمانشاه آلودگی هوای به شکل جدی که بخصوص از صنایع منشا بگیرد، نداریم، خاطرنشان کرد: خروجی صنایع استان هم از نظر آلودگی هوا و هم سایر خروجیها مثل پساب به صورت مستمر کنترل میشود.
او تعداد صنایع آلاینده ثبت شده در استان را نیز ۸۷ مورد اعلام کرد و یادآور شد: دلیل متغییر بودن این تعداد دو عامل است، اول اینکه طی سالهای اخیر واحدهای خدماتی به لیست صنایع آلاینده اضافه شدهاند و دیگر اینکه واحدهایی که خوداظهاری در پایش انجام ندهند نیز جز صنایع آلاینده محسوب میشوند و همین امر باعث افزایش آمار نسبت به سنوات گذشته شده است.
وی درباره وضعیت مدیریت پسماند در شهر کرمانشاه نیز عنوان کرد: در حال حاضر روزانه حدود ۷۵۰ تا ۸۰۰ تن پسماند در شهر کرمانشاه تولید و به محل پردازش زبالهها منتقل میشود.
سرپرست معاونت محیط انسانی محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه در زمینه نخالههای ساختمانی چون متولی حمل آنها دقیق مشخص نیست آمار درستی نداریم، یادآور شد: میزان تولید پسماندهای بیمارستانی نیز روزانه ۸ تا ۱۰ تن است.
شهبازی تاکید کرد: در سطح کرمانشاه حدود ۲۷ بیمارستان داریم که پسماند همه آنها بیخطر شده و با ساز و کار مشخص و با نظارت محیط زیست و علوم پزشکی به صرت ایزوله دفن میشود.
وی از پیگیری برای ایجاد یک سایت مشخص برای پسماندهای بیمارستانی نیز خبر داد که در مراحل نهایی کار است.
سرپرست معاونت محیط انسانی محیط زیست استان کرمانشاه درباره اینکه چرا گاهی در مناطقی که پسماندها در آنجا مدیریت میشود شاهد حریق هستیم نیز گفت: وقوع حریق در این مناطق به دلیل تجمع گاز متان، بخصوص در فصول گرم سال به صورت خود به خود رخ میدهد، اما گاهی نیز زبالهگردها باعث بروز حریق هستند.
انتهای پیام
نظرات