• شنبه / ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403111309183
  • خبرنگار : 50121

فرماندار اردستان تاکید کرد

اردستان جزء پنج شهرستان در معرض خطر پیری جمعیت

اردستان جزء پنج شهرستان در معرض خطر پیری جمعیت

ایسنا/اصفهان فرماندار اردستان با بیان اینکه در سال‌های گذشته رشد جمعیت در اردستان منفی شده است، گفت: شهرستان اردستان جزء پنج شهرستان در معرض خطر پیری جمعیت قرار دارد.

محسن حیدری امروز شنبه ۱۳ بهمن در کارگروه جوانی جمعیت در فرمانداری اردستان اظهار کرد: بخش زیادی از کشور و به تبع آن استان اصفهان درگیر موضوعات و مشکلات پیری جمعیت است.

وی افزود: طرح‌های مختلفی برای جوانی جمعیت در سطح کشور و حتی شهرستان مطرح شده است، ولی معتقدم ابتدای طرح خوب است، اما ادامه کار مشکل می‌شود و گاهی مجبور می‌شویم آن طرح را رها کنیم.

فرماندار اردستان بیان کرد: معتقدم یکی از مهم‌ترین راهکارهای جوانی جمعیت تغییر باورهای فرزندآوری است که باید بتوانیم تفکر مردم را به دهه‌های قبل برگردانیم و یک کار ترویجی تبلیغی انجام شود.

حیدری با اشاره به اینکه یک زمانی با هر نیت و قصدی شعار «فرزند کمتر ـ زندگی بهتر» را در جامعه رواج دادند و امروز آن شعار اثر خود را گذاشته است، گفت: کسانی که آن شعار را درست کردند به این نتیجه رسیده بودند که چگونه می‌توانند فرهنگ مردم را تغییر دهند و در این راه هزینه نیز کردند و امروز نتیجه آن کار را می‌بینیم.

وی تصریح کرد: دشمن تلاش کرد باورهای مردم را تغییر دهد و در این راه نیز موفق بود و این کار را اتفاقاً ریشه‌ای انجام داد تا جایی که امروز در کشور شاهد هستیم کمتر کسی حرف از تعداد فرزند می‌زند.

ثبت ۶۰ مورد سقط خود به خودی جنین در اردستان

همچنین سمیه خانی، مسئول واحد سلامت خانواده و کارشناس باروری سالم شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان در این جلسه گفت: یکی از مشکلاتی که در شهرستان اردستان با آن مواجه هستیم سلامت سبک زندگی خانواده‌ها و مخصوصاً مادران در زمان بارداری است.

وی افزود: سبک زندگی در خانواده‌ها و مخصوصاً در زمان بارداری خانم‌ها از لحاظ تغذیه، فعالیت بدنی و روحی روانی و بقیه موارد در این شهرستان دچار مشکل است.

مسئول واحد سلامت خانواده و کارشناس باروری سالم شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان با بیان اینکه اگر سبک زندگی در شهرستان اردستان اصلاح شود و گروه‌های هدف آموزش‌های لازم را فراگیرند بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد، ادامه داد: آمار سقط خود به خودی جنین در شهرستان اردستان هر سال در حال افزایش است.

خانی گفت: سقط خود به خودی جنین یعنی مادر، فرزند می‌خواهد، اما به دلیل مشکلات سبک زندگی جنین از بین می‌رود.

خانی با اشاره به اینکه برای پیشگیری از سقط جنین خود به خودی لازم است مادران به هنگام اقدام به بارداری و پیش از بارداری با مراجعه به مراکز سلامت تابعه دانشگاه، تحت مراقبت پزشک و کارشناسان مامایی قرار گیرند، گفت: بسیاری از مادران باردار به دلیل مصرف قلیان، چاقی، دیابت، تیروئید و... جنین خود را از دست می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: در یک سال گذشته طبق آمار حدود ۶۰ مورد سقط‌ جنین خود به خودی در این شهرستان اتفاق افتاده که اگر مشکلات سبک زندگی برطرف شود می‌تواند این تعداد منجر به موالید زنده شود و تأثیر مثبت بگذارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha