علیرضا نثاری در گفتوگو با ایسنا در تبیین نقش جریانهای سیاسی و اجتماعی در ایجاد وفاق ملی گفت: در کشور ما، نسخههای تمرین و اجرا شدهای از جریانات سیاسی مختلف اعم از اصلاحطلب، اصولگرا و میانهرو تحت عنوان دولتهای مختلف تجربه شدهاند. آقای پزشکیان با توجه به این تجربیات، ایدهای تحت عنوان وفاق ملی را مطرح کرد و به شعار خود در تشکیل کابینه چهاردهم پایبند بود. مجلس نیز در رای اعتماد به وزرای معرفی شده همراهی خود را نشان داد.
این عضو کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر اینکه باید در عمل نیز شاهد وفاق ملی باشیم، افزود: نباید وفاق ملی در حرف باقی بماند بلکه باید در عمل نیز نمود پیدا کند لذا باید عملکرد مجموعه تحت نظارتی دولت فراجناحی باشد و از همه جریانات فکری براساس اهداف مشترک استفاده شود.
این نماینده مجلس درباره لزوم پیادهسازی وفاق ملی در تمامی دستگاهها و قوای سهگانه گفت: دولت چهاردهم که با شعار وفاق ملی روی کار آمده، باید به این شعار در عمل پایبند باشد کما اینکه ما نیز در مجلس دوازدهم تعامل خود را با دولت در تشکیل کابینه و رای اعتماد نشان دادیم و تذکرات و نطقهای نمایندگان نیز براساس مشکلات مردم و کشور بیان میشود تا دوستان برای تحقق شعار وفاق همراهتر باشند؛ وفاق ملی بدان معناست که همه برای یک هدف مشترک ملی یعنی تامین منافع مردم تلاش کنیم.
نثاری در پایان با بیان اینکه همه ارکان نظام باید به دنبال پیادهسازی وفاق ملی باشند، گفت: مجلس دو وظیفه نظارتی و قانون گذاری دارد و در همین راستا مجلس با دولت همراه است لذا اگر استیضاح، صحبت و نطق یک نماینده فارغ از مسائل وفاق باشد، عملا مسیر را اشتباه رفته است؛ قوه قضائیه نیز میتواند در اجرای قوانین مصوب مجلس توسط دولت نقش بسترسازی داشته باشد و چالشها را کاهش داده تا مسیر توسعه در سایه وفاق ملی دولت آقای پزشکیان به نتیجه برسد.
انتهای پیام
نظرات