به گزارش ایسنا، دکتر یاشا مخدودی - رییس نهمین کنگره بینالمللی کلینیکال انکولوژی با اشاره به برگزاری رویدادهای علمی و کنگرههای پزشکی بینالمللی با وجود محدودیتها و چالشهای اجتماعی و اقتصادی و همچنین تلاش در جهت حرکت در خط و مرز دانش گفت: با وجود شرایط اقتصادی و اجتماعی که زیرساختهای درمانی و خدماتی را نیز تحت تاثیر قرار داده است، سیستم خدمات رسانی پزشکی و جامعه پزشکی همواره تلاش کرده که به دور از حواشی ارایه خدمات داشته و روابط بیمار و کادر درمان و بین کادر درمان را در بهترین حالت خود نگاه دارد. به همین دلیل یکی از محورهای اساسی در نوزدهمین کنگره بینالمللی کلینیکال انکولوژی، بحث اخلاق پزشکی در امر تشخیص و درمان سرطان در نظر گرفته شد.
رییس نهمین کنگره بینالمللی کلینیکال انکولوژی افزود: یکی دیگر از محورهای کنگره منطبق با پدیدههای جدید و نو در نظر گرفته شد که در درمان سرطان و مداخلات درمانی نقش دارد؛ همچون هوش مصنوعی. انجمن همواره تلاش کرده است در درمان بیماریها به انتقال دانش جدید کمک کرده و پویایی را در بین اعضای انجمن، متخصصان و دستیاران گسترش دهد.
وی هدف از برگزاری کنگرههای علمی پزشکی را تقویت و توسعه روابط علمی در سطح ملی و بینالمللی برای ارتقای مدیریت بیماری سرطان اعلام کرد.
همچنین دکتر طباطبایی - دبیر علمی کنگره بینالمللی کلینیکال آنکولوژی از پانلهای تخصصی برگزار شده در این کنگره نظیر تازههای رادیوتراپی در درمان سرطان پستان، رویکردهای نوین تشخیصی درمانی در بیماران سرطان پستان متاستاتیک، بهبود مراقبت از بیمار در انکولوژی و غیره و همچنین برگزاری کارگاههای آموزشی خبر داد.
انتهای پیام
نظرات