• شنبه / ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۸:۳۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403111308709
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان خبر داد

سیستان و بلوچستان پیشگام در شفاف‌سازی مالیات/۴۴ پروژه آموزشی با اعتبار مالیاتی اجرا می‌شود

سیستان و بلوچستان پیشگام در شفاف‌سازی مالیات/۴۴ پروژه آموزشی با اعتبار مالیاتی اجرا  می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان از اجرای طرح "نشان دار کردن مالیات" و شفاف‌ سازی محل هزینه کرد آن در پروژه‌های آموزشی استان خبر داد.

میثم لک‌ زایی شامگاه جمعه در جلسه‌ای که با حضور مدیرکل امور مالیاتی استان برگزار شد، اظهار کرد: برای نخستین بار در کشور سازمان امور مالیاتی با هدف مردمی‌سازی نظام مالیاتی و ارتقای فرهنگ پرداخت مالیات طرح نشاندار کردن مالیات را اجرا کرده است که در این راستا ۴۴ پروژه آموزشی در سیستان و بلوچستان با اعتباری بالغ بر ۹۸۴ میلیارد و ۸۶۵ میلیون ریال از محل مالیات مشاغل تأمین اعتبار شده است.

وی با تأکید بر اهمیت این اقدام گفت: هدف از اجرای این طرح شفاف‌سازی مصرف مالیات‌های پرداختی و ترغیب مودیان و خیرین مالیاتی به مشارکت بیشتر در توسعه زیرساخت‌های آموزشی است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان با اشاره به مصوبه هیئت وزیران در اجرای بند (خ) ماده (۲۰) قانون برنامه هفتم توسعه اعلام کرد: بر اساس این مصوبه خیرینی که پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی را که حداقل ۵۰ درصد آن را ساخته‌اند با موافقت دستگاه اجرایی تکمیل کنند می‌توانند ۱۰۰ درصد هزینه‌های انجام‌ شده را به‌عنوان اعتبار مالیاتی محسوب کرده و همچنین به‌عنوان خیر مدرسه‌ساز شناخته شوند.

وی این اقدام را گامی مؤثر در تسریع تکمیل فضاهای آموزشی و توسعه عدالت آموزشی در استان دانست.

لک‌زایی این قانون را فرصتی طلایی برای خیرین و نیک‌اندیشان دانست و بیان کرد: این طرح مسیر تازه‌ای برای مشارکت مردم در توسعه زیرساخت‌های کشور فراهم کرده است به‌گونه‌ای که خیرین می‌توانند مالیات خود را مستقیماً در مسیر آبادانی و آینده‌سازی فرزندان این مرز و بوم هزینه کنند.

مدیرکل نوسازی مدارس استان در پایان ضمن قدردانی از همراهی سازمان امور مالیاتی و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، تصریح کرد: این اقدام گامی مؤثر در جهت افزایش شفافیت مالیاتی و تشویق فعالان اقتصادی به پرداخت داوطلبانه مالیات است که در نهایت به توسعه پایدار زیرساخت‌های آموزشی منجر خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha