محمد مهدی مفتح در گفتو گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در مقطعی از سالهای گذشته که وضعیت مالی کشور مطلوب بود، آنگونه که باید و شاید برای برخی زیر ساختهای عمرانی مانند چهار خطهسازی جادههای شریانی تویسرکان اقدامات درخور توجهی صورت نگرفته است.
وی اضافه کرد: ساماندهی راههای ارتباطی یکی از مهمترین عوامل توسعه گردشگری، صنعتی و عمومی هر منطقه به حساب میآید و اکنون طرح چهارخطهسازی جاده جوکار به تویسرکان چند سال است که به بهرهبرداری رسیده و بخش عمدهای از چهارخطهسازی تویسرکان به کنگاور انجام شده و زیر بار ترافیک رفته است.
مفتح کمبود شدید اعتبارات مالی دولت را از مهمترین عوامل تاخیر در ادامه روند اجرایی طرح چهار خطهسازی جاده تویسرکان به کنگاور دانست و خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۲۵ کیلومتر از این مسیر از تویسرکان تا حوالی روستای «ولاشجرد» چهارخطه شده و چند کیلومتر باقی مانده در حوزه استحفاظی شهرستان تویسرکان هم در آیندهای نزدیک به اتمام میرسد.
وی تاکید کرد: از راههای مختلف برای شتاببخشی به روند اجرایی و تکمیل نهایی این طرح تلاش میکنیم و در هیچ مقطعی این تلاشها متوقف نشده است.
نماینده مردم تویسرکان در خانه ملت افزایش واحدهای تولیدی با حضور سرمایهگذاران خارجی و داخلی با هدف ایجاد فرصتهای متنوع شغلی و کاهش نرخ بیکاری را از مهمترین محورهای مورد توجه برای توسعه بیشتر تویسرکان دانست و افزود: در سالهای اخیر شاهد ایجاد و توسعه واحدهای تولیدی مانند شرکتهای تولید داروی فارانشیمی، هگمتان دارو و تدبیر دارو و دومین کارخانه بزرگ تولید کاغذ پشت طوسی کشور، مهان کاغذ، در تویسرکان بودهایم و این روند را تداوم میبخشیم.
انتهای پیام
نظرات