«مهرجو فرخی» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: بار هایی که وزن، طول، عرض و یا ارتفاع آنها از حد مجاز تعیین شده بیشتر باشد تحت عنوان بار ترافیکی شناخته می شوند که این حدمجاز بستگی به نوع خودرو دارد.
وی ادامه داد: کاملا واضح است که حمل بارهای سنگین به دلیل ماهیت خاص و حساسیت بالایی که دارند نیازمند رعایت دقیق و اعمال قوانین و مقررات مختلف هستند.
فرخی عنوان کرد: این بارها که معمولا شامل تجهیزات بزرگ صنعتی، ماشین آلات حجیم و محموله هایی با وزن یا ابعاد فراتر از حد استاندارد هستند ممکن است به زیرساختهای جاده ای آسیب رسانده یا در صورت رعایت نکردن استانداردهای ایمنی موجب بروز حادثه شوند. از این رو مراجع قانونی نظارت مقررات خاصی را برای کنترل و مدیریت حمل و نقل بارهای ترافیکی تعیین کرده است تا علاوه بر حفاظت از جسم و ابنیه و حفظ ایمنی راهها، از بروز مشکلات ترافیکی و حوادث دلخراش پیشگیری شود.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل استان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: نظارت بر بارهای ترافیکی از زمان شروع به حرکت تا پایان سفر توسط کارشناسان اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای و پلیس راه نظارت می شود.
وی بیان کرد: در صورت عدول از قوانین و مقررات حاکم بر بارهای ترافیکی توسط شرکتهای حمل و نقل مجاز به حمل اینگونه محمولات، برخوردهای لازم و قانونی در کمیسیونهای مربوطه با متخلفین اعمال میشود.
انتهای پیام
نظرات