• یکشنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۸:۰۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1403110704563
  • خبرنگار : 50136

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اعلام کرد

تولید سالانه ۳۸۰۰ تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی 

تولید سالانه ۳۸۰۰ تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی 

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: سالانه به‌ طور متوسط سه‌ هزار و ۸۰۰ تن قارچ خوراکی در واحدهای پرورش استان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

خسرو شهبازی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: بیشترین قارچ خوراکی استان در شهرستان ارومیه و به مقدار یک هزار و ۱۲۷ تن تولید می شود و عمده قارچ خوراکی تولیدی در استان از نوع دکمه ای است.

وی اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ نفر در واحدهای تولیدی قارچ استان اشتغال دارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور حدود ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود ۱.۵ کیلوگرم برآورد می شود.

شهبازی اضافه کرد: در سال جاری یک واحد تولیدی قارچ دکمه ای به ظرفیت ۵۰۰ تن در سال در شهرستان ارومیه در دست احداث است که پیش بینی می شود تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.

وی با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول اغلب در سالنهای سرپوشیده است، اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی با معرفی برای دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی قارچ خوراکی از این واحدها جهت توسعه و تداوم تولید حمایت می کند.

شهبازی اضافه کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحد های دانش بنیان تولید، آماده سازی و در اختیار پرورش دهندگان قرار داده می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha