• جمعه / ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۸:۵۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1403121006664
  • خبرنگار : 50141

پویش «نه به تصادف» در خوی اجرا می‌شود

پویش «نه به تصادف» در خوی اجرا می‌شود

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات درمانی خوی گفت: این دانشکده با استفاده از ۳ هزار نیرو پویش «نه به تصادف» را اجرایی می کند.

حسین حبیب زاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: دانشکده علوم پزشکی خوی در راستای کاهش تصادفات و ایمنی جان مسافران، پویش «نه به تصادف» را با استفاده از ۳ هزار نفر نیرو در قالب ۹۱ خانه بهداشت، ۲۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۴ بیمارستان و ۱۱۵ در نوروز سال ۱۴۰۴ اجرایی می کند.

وی ادامه داد: آمار مرگ و میر ناشی از تصادفات در خوی سال گذشته ۹۶ نفر کشته و امسال ۶۷ نفر کشته بود.

وی با بیان اینکه تعداد تصادفات در سال گذشته ۲۸۶۲ فقره و در ۱۱ ماهه امسال نیز ۲۶۱۵ فقره تصادف بوده است، تصریح کرد: امسال درصدد هستیم با بسیج تمام امکانات با اجرای  پویش «نه به تصادف» برای سلامتی و ایمنی جان مسافران و کاهش تصادفات کمک کنیم.

حبیب زاده نصب بنرهای آموزشی در محیط شهری و مسیرهای جاده ای، چاپ بروشورهای آموزشی و  ارسال کلیپ های آموزشی در فضاهای مجازی را از دیگر تلاش های دانشکده علوم پزشکی برای جلوگیری و کاهش تصادفات و اجرای طرح پویش نه به تصادف اعلام کرد.

رییس دانشکده علوم پزشکی خوی هشدار داد که خواب آلودگی، استفاده از گوشی همراه، سرعت غیرمجاز، عدم توجه به هشدارهای رانندگی در جاده ها و استفاده نادرست از صندلی کودک در خودرو از عمده رفتارهای پرخطر در بروز تصادفات هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha