• یکشنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۰:۰۶
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403110704539
  • خبرنگار : 50123

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد؛

ضرورت استفاده از ظرفیت خیرین سلامت برای بهسازی بیمارستان هاجر شهرکرد

ضرورت استفاده از ظرفیت خیرین سلامت برای بهسازی بیمارستان هاجر شهرکرد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به محدودیت اعتباراتی که وجود دارد اکنون بهترین راه‌حل این است که از ظرفیت خیرین سلامت برای بحث بهسازی بیمارستان هاجر و ساخت بیمارستان جدید استفاده شود.

جعفر مردانی شامگاه ششم بهمن‌ماه در بازدید سرزده از بیمارستان هاجر شهرکرد اظهار کرد: بیمارستان هاجر تنها بیمارستانی است که خدمات تخصصی و فوق تخصصی را به یک میلیون نفر جمعیت استان ارائه می‌دهد.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: متاسفانه محدودیت فضا و مکان در همه بخش‌های بیمارستان مشهود است که بیماران و همراهان اظهار گلایه داشتند، اما خدماتی که توسط پرسنل پرستاران و پزشکان ارائه می‌شد رضایت‌بخش بود، لذا باید برای بخش‌های مختلف بیمارستان که تعداد بیماران زیاد بود و حتی بیرون از اتاق‌ها بستری بودند با احداث بیمارستان جدید چاره‌اندیشی شود.

مردانی گفت: خوشبختانه قسمتی از بخش الحاقی بیمارستان هاجر که نزدیک به ۲۳۰ تخت در آن پیش‌بینی شده تا پایان سال افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد، شاید با بهره‌برداری از آن فاز اندکی از بار ترافیک بیماران این بیمارستان کاهش یابد.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه بیمارستان هاجر شهرکرد در سال ۶۴ ساخته شده است در آن زمان شاید برای نیمی از جمعیت اکنون استان احداث شده بود، اما باید بیمارستان‌های جدید برای مردم استان احداث شود تا مردم و بیمارانی که به بیمارستان مراجعه می‌کنند به لحاظ فضا و مکان و همچنین پرسنل و پرستار دغدغه و نگرانی نداشته باشند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: با توجه به محدودیت اعتباراتی که وجود دارد اکنون بهترین راه‌حل این است که از ظرفیت خیرین سلامت برای بحث بهسازی بیمارستان هاجر و ساخت بیمارستان جدید استفاده شود که پیشنهاد می‌شود یک همایش خیرین سلامت در مرکز استان یا مرکز کشور و با استفاده از ظرفیت هم استانی‌های داخل استان یا حتی داخل و خارج از کشور برگزار شود تا برای بهسازی و در صورت امکان پایه‌گذاری بیمارستان جدید همه کار پای کار بیایند.

همچنین محمد حسین اعرابی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در این بازدید بیان کرد: یکی از مشکلات جدی استان در حوزه درمان، بیمارستان هاجر و به خصوص اورژانس بیمارستان هاجر بوده که فاق فاز الحاقی آن در حال اجراست.

وی گفت: فاز الحاقی دارای سه فاز بوده که امید است فاز نخست تا پایان سال به بهره‌برداری برسد، گرچه برای بهره‌برداری کامل دو شرط لازم بوده یعنی نخست تجهیزات به طور کامل در اختیار ما قرار بگیرد، شاید بتوان گفت ۹۵ درصد از تجهیزات آن کامل و درصدد نصب و راه‌اندازی تجهیزات هستیم، چه بسا برخی تجهیزات خریداری و یا در حال خریداری هستند.

اعرابی توضیح داد: در فاز اول نیز بخش اورژانس تعبیه شده که مشکل اصلی اورژانس بیمارستان برطرف خواهد شد، حتی در قسمت زیرزمین بخش تصویربرداری بوده که دستگاه‌های بسیار پیشرفته در آنجا نصب و پس از بهره‌برداری به بیماران خدمات‌رسانی می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به بحث نیروی انسانی و کمبود پرستار که یکی از مشکلات جدی استان است، تصریح کرد: آنچه همه بیمارستان‌ها به خصوص بیمارستان هاجر بیشتر از آن رنج می‌برد کمبود پرستار است، گرچه اخیراً مجوزی را وزارت بهداشت برای تامین نیروی انسانی اخذ کرده که بیش از نیمی از مجوز برای جذب پرستاران است، ظرفیتی که برای استان اعلام شده ظرفیت خوبی است و امیدواریم محقق شود گرچه این موضوع را پیگیری می‌کنیم تا به منصه ظهور برسد.

اعرابی گفت: در این فاصله‌ای که قرار است نیروها تامین شوند مجوزی را در قالب کار ساعتی دریافت کردیم تا انگیزه‌ای برای نیروها باشد و مشکل به طور موقت حداقل در بیمارستان هاجر و سایر بیمارستان‌ها  که ضریب اشغال تخت بالایی دارند رفع شود، یعنی در شرایط موقت دو کار صورت گرفته یکی استفاده از نیروهای شرکتی و دیگری نیروهای ساعتی است. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در پایان خاطرنشان کرد: فاز الحاقی بیمارستان هاجر با زیربنای بالغ بر ۲۰ هزار متر مربع و در ۶ طبقه در حال اجراست که پد هلیکوپتر برای آن در نظر گرفته شده گرچه هزینه بسیار زیادی برای آن صورت گرفت، می‌توان گفت با افتتاح فاز الحاقی بیمارستان که بیش از ۲۳۷ تخت بوده توسعه خوبی در مجموعه تخت‌های بیمارستانی ایجاد شود.

به گفته وی، امید است فاز دوم بخش الحاقی بیمارستان هاجر شهرکرد نیز حداکثر تا شهریور ماه سال آینده به طور کامل به بهره‌برداری برسد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha