• یکشنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۶:۰۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403110604115
  • خبرنگار : 71974

عضو کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران در گفت‌وگو با ایسنا:

دانشگاهیان پیشنهاداتی برای حل ناترازی‌های موجود در کشور دارند

دانشگاهیان پیشنهاداتی برای حل ناترازی‌های موجود در کشور دارند

معاون دانشجویی دانشگاه تهران به خواسته ملی اعضای هیئت علمی مبنی بر بهبود وضعیت کشور اشاره کرد و گفت: دانشگاهیان پیشنهاداتی برای حل ناترازی‌های موجود در کشور دارند.

علی حسین رضاییان، معاون امور دانشجویی دانشگاه تهران و عضو کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران، در گفت‌وگو با ایسنا، به مطالبات اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و نقش دانشگاه در حل مشکلات کشور پرداخت و با اشاره به برگزاری نشست سراسری کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران با حضور معاون اول و وزیر علوم، اظهار کرد: این کانون بیش از ۵۰۰۰ عضو هیئت علمی دارد. یکی از مهم‌ترین مطالبات مطرح شده، موضوع معیشت اعضای هیئت علمی است که در سال‌های اخیر متناسب با افزایش تورم، حقوق آن‌ها افزایش نیافته است.

وی تأکید کرد که اعضای هیئت علمی، خود را با سایر اقشار جامعه مقایسه نمی‌کنند، بلکه خواستار توجه ویژه به نخبگان و موتور محرکه توسعه کشور هستند.

معاون امور دانشجویی دانشگاه تهران هشدار داد که بی‌توجهی به خواسته‌های اساتید منجر به مهاجرت آن‌ها شده و این موضوع، موجی از ناامیدی را در بین دانشجویان ایجاد می‌کند.

رضاییان با اشاره به اهمیت جایگاه اساتید، خواستار سرمایه‌گذاری بر روی آن‌ها از نظر معیشت و کرامت شد.

وی همچنین به خواسته ملی اعضای هیئت علمی مبنی بر بهبود وضعیت کشور اشاره کرد و گفت: دانشگاهیان پیشنهاداتی برای حل ناترازی‌های موجود در کشور دارند.

معاون امور دانشجویی دانشگاه تهران با تأکید بر اینکه راه حل پایدار مشکلات کشور از دانشگاه می‌گذرد، اظهار داشت: اعضای هیئت علمی آمادگی دارند تا در کارگروه‌های تخصصی به حل ناترازی‌ها در حوزه‌های مختلف کمک کنند.

رضاییان همچنین خواستار ایجاد ساختاری نظام‌مند برای بهره‌گیری از نظرات دانشگاهیان شد.

وی در پاسخ به این سؤال که تا چه اندازه موضوع ساخت مسکن برای اساتید می‌تواند به حل مشکلات اساسی دانشگاه‌ها کمک کند، بیان کرد: ممکن است در برخی دانشگاه‌ها که دارای املاک خوبی هستند، این موضوع کمک‌کننده باشد؛ اما راه حل پایدار و دائمی نیست.

معاون امور دانشجویی دانشگاه تهران گفت: اولین قدم برای عبور از چالش‌های کشور، رسیدن به یک گفتمان مشترک و اتحاد بین همه جناح‌های سیاسی است.

رضاییان تأکید کرد که برچسب زدن و حذف رقیب راه حل نیست و برای حل مشکلات کشور، باید منافع ملی را در اولویت قرار داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۳:۴۴

لطفا جایی را نام ببرید که حقوق با تورم متناسب رشد کرده باشد

avatar
دیروز ۱۵:۴۱

درحالی که فرهنگیان متوسط ۱۵ میلیون میگیرند وکارگران ۱۲ میلیون وحال بماند خیلی از معلمان پایین تر از ۱۲ میلیون میگیرند! تا حالا شده این اساتید از قشر کارگر وفرهنگیان .. دفاع کنند.

avatar
دیروز ۱۶:۱۱

بس ما کارمندان دانشگاه که یک سوم هیات علمی مربی هم حقوق نمیگیریم چیکار کنیم. مگه کارشناسان در آزمایشگاهها و کارگاه‌ها کار نمی کنند اساتید فقط تایید میکنه.

avatar
دیروز ۱۶:۳۳

یعنی شما زیر ۸ میلیون حقوق میگیرید؟؟؟ چون ما حکممون که تازه مالیات و اینا هم ازش کم میشه ۲۴ میلیون هست! بهتره اول یه دو دوتا چهارتا بکنید بعد حرف بزنید.

avatar
دیروز ۱۶:۱۳

اساتید خودشان را تافته جدا بافته می دانند

avatar
دیروز ۱۷:۲۷

هر شغلی جایگاه خودش رو داره و برای شغلش باید دفاع کنه. اما یک معلم یک کارگر یک کارمند در سطح خودش باید حقوق بگیره نه در جایگاه عضو هیات علمی اگر توانایی عضو هیات علمی شدن رو دارید بسم الله

avatar
دیروز ۱۶:۲۱

عجیب واقعا!!! حقوق معلم و کارگر و بازنشسته و خیلی از کارمندان معمولی دولت به شدت کم .میانگین حقوق معلم ها به استناد آمار ۴۰۳ سازمان برنامه فقط ۱۵ میلیون!!!! چطور میشه معلم زیر تورم مهم نیست

avatar
دیروز ۱۷:۴۰

من مدرک دکترا از دانشگاه معتبر دارم الان یک کار برام پیدا نمیشه که ماهی دو تومان هم داشته باشم دلم خوش باشه

avatar
دیروز ۱۷:۴۴

یک معلم کلاس اول ابتدایی خیلی زحمتش از عضو هیات علمی بیشتر

avatar
دیروز ۱۷:۵۹

حقوقشون رو زیاد کنید .

avatar
دیروز ۱۸:۰۰

اکثر کارمندان یا دکترا دارن یا فوق لیسانس هستن هیات علمی چقد جایگاهش بیشتره که باید تافته جدا بافته باشه و معلم و کارگر باید در جایگاه خودش به ۱۵ تومن قانع باشه

avatar
دیروز ۱۹:۵۵

مگه حقوق بقیه با تورم رشد کرده؟؟؟؟!!!!!

avatar
دیروز ۲۰:۳۹

حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاهها که دارای مدرک دکترا هستند از بسیاری ادارات وسازمانهای که پرسنل آن دارای مدرک کارشناسی هستند کمتر است .خودتان بررسی کنید حقوق های وزارت نیرو ونفت وسازمان تامین اجتماعی را باحقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها.

avatar
دیروز ۲۳:۳۴

زمانی که دلار 1200تومن بود حدود3میلیون تومن حقوق ماهانه داشتیم یعنی تقریبا2500دلار الان که نگاه می کنیم میبایس با دلار دولتی می بایس بیش از 150میلیون می گرفتیم در حالی که ماهانه 25میلیون ماهانه حقوقمونه!

avatar
امروز ۱۴:۱۸

حقوق کارگر و رفته گر از حقوق هیت علمی باید بالاتر باشه?

avatar
امروز ۱۵:۰۴

نه !اما اگر منابع محدود هست باید حقوق همه اقشار یه حداقلی که کف زندگی رو تامین کنه( یعنی خوراک پوشاک مسکن و..) باشه بعد اگر اضافه اومد به نسبت تحصیلات و..افزایش داشته باشه نه اینکه یه کارگر برای اولیات زندگی شرمنده باشه و قشر دیگر برجش خش نیفته

avatar
امروز ۱۵:۲۸

آخه این هیت علمی چکار می کنند اکثرا که دانشگاه نیستن

avatar
امروز ۱۷:۵۷

یک عضو هیئت علمی تمام مدت مشغول مطالعه، تحقیق،طرح،پژوهش،مقاله ، تدریس و تصحیح میباشد. تمام مدت باید به روز باشد و پاسخگوی طرح ها و مقالات ، پایان نامه ها،رساله ها،مشاوره ها، دفاع ها باشد. رکود علمی نداشته باشد. حقوق ایشان به هیچ وجه شایسته نیست.

avatar

اعضای هیات علمی دیگه چقدر باید بگیرند که راضی بشن؟