پرویز رئیسی پنجم بهمن ماه با اشاره به برگزاری نشست شورای اداری شبکه تعاون روستایی استان کرمان به میزبانی رفسنجان اظهار کرد: این جلسه هر ۵ ماه یک بار در یکی از شهرستانهای استان برگزار میشود.
وی افزود: یکی از برنامههای این شورا راهاندازی روستا بازار است تا فاصله بین عرضه محصولات تولیدی روستایی و مصرفکننده کوتاه شود و مصرفکنندگان با قیمت مناسب بتوانند کالای با کیفیت تهیه کنند.
رئیسی بیان کرد: با این کار حذف دلالها و واسطهها صورت میگیرد و منافع آن به سمت تولیدکنندگان و کشاورزان خواهد رفت.
مدیرکل تعاون روستایی استان کرمان ادامه داد: در شهرستان کرمان روستابازار ایجاد شده و سعی داریم در شهرستانهای مختلف استان هم این زمینه فراهم شود.
رئیسی تصریح کرد: یکی از مشکلات در پیک تولید محصول این است که مصرف کل محصول در همان زمان برداشت صورت نمیگیرد و ناچارا باید سردخانههایی ایجاد شوند و ذخیرهسازی محصول صورت گیرد تا در فواصل سال آنها را در بازار عرضه کرد.
وی عنوان کرد: در بحث تشکلها هم امسال در کل کشور دو استان توانستند دو تشکل نمونه داشته باشند که شامل استانهای کرمان و اصفهان است در صورتی که اکثر استانها در کشور دارای یک تشکل بودند.
رئیسی بیان کرد: این امر نشان میدهد که استان کرمان دارای ظرفیتها و پتانسیلهای بالفعل و بالقوهای است و یکی از تشکلهای استان کرمان که میتواند الگوی خوب و موفق کشوری باشد شرکت تعاونی مرغداران رفسنجان است که یک چهارم مرغ استان را تامین میکند.
وی درباره تامین میوه شب عید هم گفت: در این زمینه سهمیه استانی سیب درختی را از ارومیه خریداری و ذخیره کردیم و سهمیه پرتقال والنسیا را هم در حال تامین هستیم تا در شب عید بتوانیم بازار میوه را متعادل کنیم و شاهد افزایش قیمت نباشیم.
انتهای پیام
نظرات