• پنجشنبه / ۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۱:۰۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403110402734
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان:

دغدغه درمان و معیشت برای معلمان بر تحقق عدالت آموزشی تاثیرگذار است

دغدغه درمان و معیشت برای معلمان بر تحقق عدالت آموزشی تاثیرگذار است

ایسنا/لرستان مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: دغدغه درمان، مسافرت و معیشت برای معلمان بر تحقق عدالت آموزشی تاثیرگذار است.

سید عیسی سهرابی چهارشنبه ۳ بهمن در جلسه شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش لرستان که با حضور نمایندگان حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی برگزار شد با اشاره به کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه کشور، اظهار کرد: در سال‌های دفاع مقدس، سهم آموزش و پرورش از بودجه عمومی کشور حدود ۱۵ درصد بود، اما این رقم اکنون به حدود ۹ درصد کاهش یافته است.

وی ادامه داد: نیاز به افزایش این سهم برای بهبود زیرساخت‌های آموزشی و ارتقای کیفیت آموزش در کشور، بیش از پیش احساس می‌شود و اگر این سهم به ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش یابد می‌توان به توسعه و آموزش و پرورش کارآمد امید بیشتری داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان ضمن تأکید بر لزوم تلاش در جهت برقراری عدالت آموزشی، خاطرنشان کرد: عدالت آموزشی تنها به فضای آموزشی محدود نمی‌شود. اگر معلمان دغدغه‌هایی مانند درمان، مسافرت و مسائل معیشتی داشته باشند، این موارد به‌طور مستقیم بر کیفیت آموزش و تحقق عدالت آموزشی تأثیر خواهد گذاشت.

وی افزود: برای رفع این مشکلات، ایده‌هایی داریم که در آینده نزدیک ارائه خواهیم کرد.

این مسئول همچنین به وضعیت هنرستان‌های فنی‌وحرفه‌ای اشاره کرد و گفت: در شرایطی که نیاز کشور به تربیت نیروی ماهر و متخصص در رشته‌های فنی افزایش یافته، کمبود فضا و تجهیزات در هنرستان‌ها یک معضل جدی است. اگر قرار است دانش‌آموزان و خانواده‌ها به سمت این رشته‌ها ترغیب شوند، باید زیرساخت‌ها و امکانات کافی برای آموزش فراهم باشد. 

وی در ادامه، با ارائه جزئیات دقیق، نیازها و چالش‌های حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش از جمله دانشگاه فرهنگیان، آموزش متوسطه، آموزش ابتدایی، تجهیزات، فضاهای آموزشی، نهضت سوادآموزی و وضعیت درخواست‌های خدمت‌گزاران را مطرح کرد و از نمایندگان خواست با همراهی ویژه، در سطح ملی شرایطی فراهم کنند تا این نیازها مرتفع شوند.  

در این نشست، مدیرکل نوسازی مدارس لرستان به اقدامات عمرانی اشاره کرد و گفت: در سال جاری، ۱۷۰ طرح مصوب داشتیم که تاکنون حدود ۸۵ درصد آن‌ها آماده افتتاح هستند. این در حالی است که تنها یک‌سوم از اعتبارات مصوب این پروژه‌ها به ما تخصیص یافته است. با این حال، تمام تلاش خود را به‌کار گرفته‌ایم تا این پروژه‌ها تا پایان سال تکمیل شوند.

یونس بهاروند به اهمیت عدالت آموزشی و تلاش‌های دولت در این زمینه اشاره کرد و گفت: ساخت مدارس و توسعه زیرساخت‌های آموزشی یکی از اولویت‌های دولت چهاردهم است. در این راستا، جلسات مکرر و منظمی برگزار شده و همچنان ادامه دارد تا عدالت آموزشی در تمام مناطق کشور تحقق یابد.

این نشست بر ضرورت تقویت زیرساخت‌ها، افزایش بودجه، توسعه عدالت آموزشی و تسریع در اجرای پروژه‌های آموزشی تأکید و بر اهمیت همراهی نمایندگان مجلس در این مسیر تصریح شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha