مهرداد دادستانی امروز چهارم اسفندماه در نشست برنامهریزی کنفرانس ملی توسعه اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء، اظهار کرد: باید تلاش کرد رویکرد کنفرانس به گونهای باشد که عموم جامعه به ویژه نسل جوان بتوانند از آن در جهت تقویت و ارتقای اقتصاد دانشبنیان، به صورت کاربردی، استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: هرچه رویکرد کاری کنفرانس، کاربردیتر باشد از سوی جامعه با استقبال بیشتری روبه رو میشود؛ زیرا هدف نهایی اینگونه فعالیتهای علمی، بایستی گسترش و نهادینه شدن فناوریهای نوین در جامعه است.
سرپرست دانشگاه لرستان اضافه کرد: هوش مصنوعی از موضوعات بسیار مهم در دنیای علم و دانش امروزی است؛ همکاری بین دانشگاه با سازمان و دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی، باید در راستای گسترش فناوریهای نوین کاربردی، تقویت شود.
بهرهگیری از ظرفیتهای علمی دانشگاهی برای رفع چالشها
نبیاله شمسیفر، مدیر مخابرات استان لرستان نیز در این نشست ضمن تبریک انتصاب دکتر دادستانی به عنوان سرپرست دانشگاه لرستان، اظهار کرد: مخابرات استان لرستان این آمادگی را داراست که با بهرهگیری از ظرفیتها و توانمندیهای دانشگاه لرستان به ویژه توانمندیهای دانشکده فنی و مهندسی، بتواند مشکلات موجود حوزه مخابرات را رفع کند یا کاهش بدهد.
وی بیان کرد: خواهان این هستیم که همکاریهای کاربردی با دانشگاه لرستان گسترش یابد تا با رویکردهای علمی و دانشبنیان بتوانیم، روز به روز، کارآیی و کارآمدی را افزایش بدهیم.
وحید مهرداد، مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه لرستان و دانشیار گروه آموزشی مهندسی برق الکترونیک دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان که دبیر علمی کنفرانس ملی توسعه اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء است گزارشی از پذیرش مقالات کنفرانس را ارائه کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش ظرفیتهای گروه برق دانشگاه لرستان را جهت افزایش همکاریهای کاربردی با مخابرات استان، تشریح کرد.
در نشست مذکور، مهندس تراب نقیبیرانوند، مدیر منابع انسانی مخابرات استان لرستان، مهندس جمشید بهاروند، مدیر تجاری مخابرات استان و مهندس امیر علیپناهی، مدیر روابط عمومی شرکت مخابرات استان هم حضور داشتند و هرکدام دیدگاه های خود در رابطه با راهکارهای اجرای کیفی کنفرانس ملی توسعه اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء را بیان کردند.
گفتنی است این کنفراس اردیبهشتماه ۱۴۰۴ برگزار میشود.
انتهای پیام
نظرات