به گزارش ایسنا، «دینگ اکسیانگ»، معاون نخست وزیر چین در مجمع جهانی اقتصاد در سوئیس، گفت: جهان باید از یک رویکرد ثابت در پرداختن به تغییرات آب و هوایی پیروی کند و ثبات سیاستهای محیطی و آب و هوایی را بهبود بخشد.
وی گفت: پیگیری گذار سبز چین یک تعهد بلندمدت است تا یک اقدام مصلحتآمیز، بدون توجه به اینکه چشمانداز بینالمللی چگونه بچرخد.
تکرار اهداف سازمان ملل متحد در مورد اقلیم توسط پکن در حالی صورت میگیرد که «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور جدید آمریکا، واشنگتن را از توافق نامه پاریس در مورد آب و هوا خارج کرد که اهداف آب و هوایی سازمان ملل را تضمین میکند.
به گزارش آناتولی، دینگ گفت که جامعه بین المللی باید برای تسریع انتقال انرژی سبز با هم متحد شود.
مجمع جهانی اقتصاد تا روز جمعه نشست سالانه خود را در «داووس» سوئیس برگزار می کند.
دونالد ترامپ در اولین روز از دور دوم ریاست جمهوری خود، حکمی را برای خروج ایالات متحده از توافق نامه پاریس، یک معاهده بینالمللی تغییرات آب و هوایی که در آن نزدیک به ۲۰۰ کشور توافق کردند برای محدود کردن گرمایش زمین با یکدیگر همکاری کنند، امضا کرد.
در سال ۲۰۱۵، بیش از ۱۹۰ کشور در اجلاس آب و هوای سازمان ملل متحد در پاریس گرد هم آمدند و توافق نامه پاریس یا توافق نامه آب و هوایی پاریس را تصویب کردند تا گرمایش جهانی را به کمتر از ۲ درجه سانتیگراد، اما ترجیحاً به ۱.۵ درجه محدود کند.
اجماع بین کشورها در مورد اینکه آیا هدف را ۱.۵ یا ۲ درجه تعیین کنند تقسیم شد. آستانه پایین تر آن چیزی بود که دانشمندان اقلیم خواستار شدند و در نهایت به عنوان یک هدف ایده آل به جای هدف رسمی توافق به متن اضافه شد.
اما از آن زمان، تغییرات اقلیمی شتاب گرفته و کره زمین با سرعتی گرم میشود که حتی دانشمندان پیش بینی نمیکردند. در سالهای اخیر، شواهد نشان میدهد که توانایی طبیعت و بشر برای انطباق با گرمایش جهانی به میزان قابل توجهی کاهش مییابد، به ویژه اگر سیاره گرمایش پایدار بالای ۱.۵ درجه را تجربه کند.
اگرچه پذیرش توافق نامه پاریس یک لحظه مهم بود و جهان را در مسیری قرار داد که دانشمندان از آن حمایت کردند، اما به طور مشخص در مورد چگونگی دستیابی کشورها به اهداف آن، مسیری مشخص نشد. توافق نامه غیر الزام آور است و کشورها بر اساس قوانین بین المللی موظف به کاهش آلودگی آب و هوای خود نیستند.
انتهای پیام
نظرات