• چهارشنبه / ۳ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1403110301981
  • خبرنگار : 71263

بازار نفت مبهوت ماند

بازار نفت مبهوت ماند

قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار آسیا که سرمایه‌گذاران سرگرم ارزیابی فرمان رئیس جمهور آمریکا برای اعلام وضعیت اضطراری در این کشور بودند، تغییر چندانی نداشت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۹ سنت افزایش، به ۷۹ دلار و ۳۸ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با یک سنت افزایش، به ۷۵ دلار و ۸۴ سنت در هر بشکه رسید.

هر دو شاخص، روز سه شنبه، پس از اینکه ترامپ، طرح فوری برای حداکثر کردن تولید نفت و گاز از جمله اعلام وضعیت اضطراری ملی برای سرعت بخشیدن به صدور مجوزها، تعدیل حفاظت‌های زیست محیطی و خروج از پیمان اقلیمی پاریس را اعلام کرد، با کاهش قیمت بسته شدند.

ییپ جون رونگ، استراتژیست بازار در شرکت آی جی گفت: فعالان بازار تلاش می‌کند سیگنال‌های مختلفی را که دوره جدید ریاست جمهوری ترامپ،  برای روند قیمت نفت ایجاد کرده است، هضم کنند. تمرکز کوتاه مدت بر این موضوع خواهد بود که آیا ذخایر نفت استراتژیک آمریکا پر می شوند؛ همچنین سیاست‌های تعرفه‌ای ترامپ نیز مورد توجه خواهند بود.

تحلیلگران بانک مورگان استنلی در یادداشتی نوشتند: سیاست انرژی جدید ترامپ بعید است باعث سرمایه‌گذاری کوتاه مدت شود یا در رشد تولید نفت آمریکایی تغییری ایجاد کند. با این حال، روند حذف تقاضا برای محصولات پالایشی را آهسته می‌کند.

تحلیلگران همچنین این سوال را مطرح کردند که آیا وعده ترامپ برای پر کردن مجدد ذخایر استراتژیک، تغییری در تقاضای نفت ایجاد می‌کند، زیرا خرید نفت برای ذخایر اضطراری در دولت بایدن آغاز شده بود.

سرمایه‌گذاران نیز با نامعلوم ماندن سیاست تجاری ترامپ، محتاط ماندند. رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد در فکر اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر واردات از کانادا و مکزیک از اول فوریه است، نه در اولین روز ریاستش که قبلا وعده داده بود. وی همچنین افزود که دولت او، احتمالا، خرید نفت از ونزوئلا را که یکی از بزرگترین تامین کنندگان نفت به این کشور است، متوقف خواهد کرد.

 در همین بین، یک توفان زمستانی کم‌سابقه، روز سه‌شنبه، در سراسر منطقه گلف کاست آمریکا به وقوع پیوست و بسیاری از مناطق این کشور در یخبندان عمیق خطرناک باقی ماندند.

مقامات خط لوله داکوتای شمالی، روز سه شنبه، اعلام کردند که تولید نفت این ایالت، به دلیل سرمای شدید هوا و مشکلات عملیاتی مرتبط با آن، بین ۱۳۰ تا ۱۶۰ هزار بشکه در روز کاهش یافته است.

بر اساس گزارش رویترز، تاثیر توفان بر عملیات نفت و گاز در تگزاس محدود بود، وقفه حداقلی در جریان گاز و قطعی برق کم وجود داشت و موجودی‌های بنزین فراوانی در جایگاه‌های سوخت بود، زیرا بسیاری از جاده‌ها و بزرگراه‌ها بسته بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha