• سه‌شنبه / ۲ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۰:۱۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1403110201697
  • خبرنگار : 50673

تاکید استاندار هرمزگان بر ضرورت مهارت‌آموزی در نظام آموزش عالی:

دانشگاه علمی کاربردی، دانشگاهی کارآفرین و منطبق بر نیازهای واقعی است

دانشگاه علمی کاربردی، دانشگاهی کارآفرین و منطبق بر نیازهای واقعی است

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان با اشاره به خلأ مهارت‌آموزی در نظام آموزش عالی، بر ضرورت حرکت به سمت تخصص‌محوری و ایجاد سیستم آموزشی کارآمدتر تاکید کرد.

محمد آشوری تازیانی، استاندار هرمزگان، در دیدار با محمد علی اکبری رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور سه شنبه شب، ۲ بهمن ماه، با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی در نظام آموزش عالی گفت: یکی از خلأهای اساسی موجود در نظام آموزش عالی کشور، بحث مهارت‌آموزی و مهارت‌محوری است.

وی افزود: در کشور، نیاز بسیار زیادی به تکنسین و متخصص وجود دارد بر همین مبنا معتقدیم باید از سمت مدرک‌گرایی به سمت تخصص‌محوری گام برداریم.

استاندار هرمزگان با بیان اینکه بسیاری از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها، به رغم داشتن مدارک تحصیلی، در عرصه‌های شغلی توانایی لازم را ندارند، این مسئله را ناشی از عدم تسلط بر مهارت‌های کاربردی دانست و گفت: مشکلات ساختاری در نظام آموزشی و عدم هماهنگی بین دانشگاه‌ها و صنعت، باعث کاهش اثربخشی آموزش‌ها شده است. 

وی تصریح کرد: باید به سمت ایجاد یک سیستم آموزشی کارآمدتر حرکت کرد که بتواند نیازهای واقعی بازار کار را پاسخگو باشد و به افزایش بهره‌وری در کشور کمک کند.

آشوری تازیانی با تاکید بر ضرورت هماهنگی بیشتر بین نهادهای آموزشی و صنعتی، خاطرنشان کرد: دانشگاه علمی کاربردی یک دانشگاه مهارت‌محور و کارآفرین است که برنامه آموزشی منطبق بر آمایش سرزمین و نیازهای واقعی ارائه می‌کند و در این زمینه موفق است.

وی با اشاره به مزیت مهم آموزش ارزان در دانشگاه علمی کاربردی، تصریح کرد: آموزش ارزان یک مزیت مهم است که با کمترین منابع، بیشترین اثربخشی را در نظام آموزشی داریم.

استاندار هرمزگان در پایان بر حمایت همه‌جانبه از دانشگاه علمی کاربردی در استان تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد با همکاری‌های بیشتر، شاهد توسعه آموزش‌های مهارتی و کارآفرینی در استان باشیم.

در ادامه این دیدار محمد علی اکبری رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور، ضمن اعلام آمادگی برای آمایش سرزمینی و تعریف رشته‌های تخصصی منطبق بر نیاز استان هرمزگان، اظهار داشت: ما به دنبال دانشجویی هستیم که برای کشور کاربردی باشد به همین دلیل، به صورت تخصصی و مهارت‌محور، دانشجویان را در رشته‌های مورد نظر تربیت و روانه بازار کار می‌کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان هرمزگان در حوزه‌های مختلف، افزود: آموزش تخصصی را در جوار صنایع و یا هر کجا که نیاز باشد به صورت تخصصی انجام می‌دهیم. 

علی اکبری گفت: هرمزگان ظرفیت زیادی در حوزه اقتصادی دارد و دانشگاه علمی کاربردی نیز با تجربیات خود قادر است در حوزه‌های مختلف به صورت تخصصی کادر مورد نیاز را آموزش داده و آماده فعالیت برای استان کند.

 وی همچنین بر اهمیت همکاری با صنایع و بخش‌های مختلف استان تاکید کرد و اعلام کرد: دانشگاه علمی کاربردی آماده ارائه برنامه‌های آموزشی متناسب با نیازهای واقعی بازار کار در هرمزگان است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha