محمد نادری، طراح و کارگردان نمایش «دوزخ» در گفتوگو با ایسنا و بابیان اینکه نمایش «دوزخ» در خصوص زندگی پس از مرگ است، اظهار کرد: این زندگی برخلاف آن چیزی است که از کودکی در گوشمان زمزمه شده است؛ (آتش و سرب داغ و ...) و یک زندگی بسیار ساده و شیک در یک اتاقک است که درد و رنج آن نیز حرفها و تجمع چند نفر در یک مکان دربسته است که خود، آزاردهنده است.
وی با بیان اینکه این نمایشنامه، نوشته «ژان پل سارتر» است که تغییرات کوچکی در متن آن ایجاد شده است، افزود: من درگذشته نمایشهایی در سبک اکسپرسیونیسم، به روی صحنه بردهام و به مدت یک سال و نیم نیز در حال خواندن این نمایشنامه بودم و علاقه به کار کردن در این سبک داشتم. بهخصوص این موضوع آن دنیا تفاوت زیادی با آنچه شنیدهایم دارد، برایم بسیار جذاب بود. ابتدا قرار بر این بود که این نمایش در تهران به روی صحنه برود، اما به دلیل یکسری ممنوعیتها، به اصفهان آمدم و نهایتاً با اجرای این نمایش در اصفهان موافقت شد.
نادری بابیان اینکه ژانر این نمایش درام اجتماعی است، خاطرنشان کرد: من علاقهای به همکاری با بازیگران نامآشنا در نمایشهایم ندارم و معمولاً از بازیگران تازهکار تست میگیرم، به آنها آموزش میدهم و آنها را به روی صحنه میآورم. لازم به ذکر است که تماشای این نمایش برای قشر نوجوان تا بزرگسال مناسب است و این نمایش، ادبیترین نمایشنامه دنیا است که نقطههای روشن و مثبتی را به همراه دارد و به همین دلیل نیز هیچ کشوری نمیتواند این نمایشنامه را رد کند.
کارگردان نمایش «دوزخ» تصریح کرد: لازم به ذکر است که این نمایش بدون حمایت درحال اجرا است و باوجود اینکه ما تخفیفهایی برای خرید بلیت این نمایش برای دانشجویان لحاظ کردهایم، آنها استقبال و حمایتی از نمایش نمیکنند.
او بیان کرد: هدف من از اجرای این نمایش، تجربه کردن یک سبک جدید بود و به دلیل اینکه سالها کتابهای سارتر را میخواندم، اجرای این نمایش نوعی ادای دین به سارتر نیز است و اینکه نشان دهم جهنم واقعی میتواند زندگی اکنونِ ما باشد و حتماً قرار نیست با مرگ وارد دنیای دیگری شویم، بلکه میتوانیم با حرفها، حرکات و کارهایی که انجام می دهیم، زندگی شخص یا اشخاص دیگری را به جهنم مبدل کنیم.
وی اضافه کرد: در این نمایش محدثه آزادی، فاطمه اورنگی، حسین کیانی و روزبه جبار نژاد به ایفای نقش پرداختهاند. همچنین محمد نادری، شیما زاغیان و مهدی مظاهری بهعنوان تهیهکننده، میلاد خجسته ، پریا حجاریان و سارا زارعی بهعنوان دستیاران کارگردان، محمدرضا داستانی بهعنوان مدیر تولید، هانیه طالقانی بهعنوان منشی صحنه، سحر پیرنجم الدین بهعنوان عکاس، محمد آقاجان بهعنوان تصویربردار و سعید ابطحی بهعنوان مدیر روابط عمومی در این نمایش حضور دارند.
نادری افزود: ملیکا دهقانی طراحی لباس، آرام مهدیان طراحی و اجرای گریم، محمدرضا داستانی موسیقی، امیر عرشیا دهقانی، سعید علی محمدی، ثانیا هلالی، ثمین بخشی، ایمان صدوق و پویا باقری دستیاری صحنه، محمد مزروعی مدیر صحنه و محمدعلی مرادیزاده تدوین را بر عهدهدارند.
انتهای پیام
نظرات