سید محمدرضا موالیزاده در جشن خودکفایی و توانمندسازی ۷ هزار نفر از مددجویان تحت حمایت که امروز (۳۰ دیماه) با اشاره به اهمیت خودکفایی مددجویان اظهار کرد: مفهوم مددکاری تغییر کرده است؛ به گونهای که فرد را توانمند میکنند تا بتواند زندگی خود را اداره کند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: تا حد امکان باید از اقتصاد اعانهای فاصله بگیریم؛ این امر موجب میشود افراد احساس عزتمندی و توانمندی داشته باشند و ابتدای کار باید از این افراد حمایت شود.
استاندار خوزستان گفت: کسانی که به کمک مالی نیاز دارند کم نیستند و باید به این موضوع هم توجه شود، اما باید به تدریج به سمت توانمند کردن این افراد برویم.
موالیزاده بیان کرد: باید این کارها توسعه پیدا کند و به یک قاعده در سطح کشور تبدیل شود.
جمال شیبه مدیرکل کمیته امداد امام (ره) خوزستان هم در این مراسم گفت: در سالهای اخیر سیاست اصلی کمیته امداد امام (ره) توانمندسازی خانوادهها بوده است که در این راستا تلاش میشود به خانوادهها کمک شود تا نه تنها معیشت خود را تامین کنند بلکه دست دیگران را هم بگیرند.
وی افزود: خوشبختانه امروز جشن خودکفایی ۷ هزار نفر از افراد تحت پوشش برگزار شده است؛ این خانوادهها با حمایت کمیته امداد امام (ره) به مرز خودکفایی رسیدهاند. این خانوادهها علاوه بر خود و اعضای خانوادهشان، اعضای دیگری را مشغول به کار کردهاند.
مدیرکل کمیته امداد امام (ره) خوزستان با بیان اینکه ۱۳۰ هزار خانوار خوزستانی تحت پوشش کمیته امداد هستند، گفت: همچنان هم تلاش میشود به رسالت خود در این زمینه عمل کنیم و این خانوادهها به مرز خودکفایی برسند.
مرتضی فیروزآبادی مدیرعامل بنیاد حیات کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور نیز در ادامه با اشاره به تاسیس بنیاد حیات با هدف حمایت از اشتغال ایجاد شده گفت: مهمترین هدف اجتماعی کمیته امداد، ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان تحت پوشش و مهمترین هدف اقتصادی، افزایش اشتغالزایی برای جامعه مددجویی است تا رشد اقتصادی محقق شود.
وی افزود: سال آینده دولت تصمیمگیرنده در خصوص تسهیلات اشتغال است و انتظار میرود سرانه وام اشتغال کمیته امداد، از ۱۵۰ میلیون تومان به حداقل ۲۵۰ میلیون تومان افزایش یابد تا این تسهیلات به شغل خوب منجر شوند.
فیروزآبادی ادامه داد: همچنین از دولت تقاضا داریم حداقل ۵۰ هزار میلیارد تومان برای کمیته امداد پیشبینی کند تا خدمات شایستهتری به ویژه در زمینه اشتغال ارائه شود.
وی افزود: در حال حاضر بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از افراد زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور میتوانند وارد به بازار کار شوند که باید هر سال تعدادی از این افراد دارد چرخه اشتغال شوند.
انتهای پیام
نظرات