علی اصغر دریایی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، امروز (۳۰ دی) در جلسە شورای فرهنگ عمومی استان کردستان اظهار کرد: کردستان دارای سرمایەهای اجتماعی و فرهنگی و ادبی است، کە از آن جملە میتوان بە عرفا و مشاهیر بزرگ این استان نام برد کە بدون ارج نهادن بە این بزرگان توسعە فرهنگی امکانپذیر نخواهد بود.
دریایی ادامە داد: همایشهای بزرگی برای بزرگداشت مشاهیر در استان کردستان برگزار شدە کە از جملە این همایشها میتوان بە همایش ملاعبداللە باشماق، ملامصطفی بیسارانی، ماموستا صیدی و مستورە اردلان اشارە کرد.
وی افزود: برنامەهای فرهنگی استان با محوریت شور و نشاط اجتماعی، گفتمانسازی انقلاب و جبهە مقاومت برگزار میشود و در یک سال اخیر نیز تلاش شدە است کە مسئلە غزە را در برنامەهای فرهنگی خود لحاظ کنیم.
دریایی خاطرنشان کرد: برنامەهای فرهنگی استان فقط بە مرکز استان اختصاص ندارد و این برنامەها را در سایر شهرستانها هم برگزار کردەایم.
وی ادامە داد: مردمی کردن برنامەهای فرهنگی یکی از رویکردهای ما در استان است کە برگزاری جشن امت احمد یکی از این برنامەهای مردمی است کە در استان برگزار شدە است.
دریایی اضافە کرد: وحدت در استان کردستان راهبردی است نە تاکتیکی و در راستای عدالت فرهنگی تلاشهای بسیاری در استان صورت گرفتە است.
وی با بیان اینکە در حوزە هنرهای نمایشی ۶ برنامە برگزار شدە است، افزود: در برگزاری برنامەها نگاە ویژەای بە شعر، رسانە، هنرهای تجسمی داریم.
دریایی ادامە داد: در استان کردستان نیز یک نهضت پلاتو سازی راەاندازی کردیم و امروز هر شهرستان دارای یک پلاتو است کە هنرمندان در آن مشغول بە فعالیت هستند.
وی اضافە کرد: پروژە تالار مرکزی سنندج امروز بە ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسیدە است کە امیدواریم با همت استاندار کردستان و مسئولان کشور شاهد اتمام هرچە سریعتر این پروژە در استان باشیم.
دریایی خاطرنشان کرد: سند برش استانی نقشە مهندسی فرهنگی استان در قالب هفت فصل مشتمل بر ۲۵ اقدام ملی، ۲۵ اقدام استانی و ۱۹۳ برنامە اجرایی و در طول پنج سال تدوین شدە است.
در ادامە این جلسە از سند برش استانی نقشە مهندسی فرهنگی کردستان رونمایی شد.
انتهای پیام
نظرات