• یکشنبه / ۳۰ دی ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1403103021450
  • خبرنگار : 50188

تولید برق خورشیدی مانع قطع برق چاه‌های کشاورزی می‌شود

تولید برق خورشیدی مانع قطع برق چاه‌های کشاورزی می‌شود

ایسنا/کرمان مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال استان کرمان گفت: با دستور وزیر نیرو، برق چاه‌های کشاورزی که تولید برق خورشیدی داشته باشند، قطع نخواهد شد.

محمد سلیمانی امروز ۳۰ دی‌ماه در دیدار با رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان با اشاره به ارتباط دیرینه این دانشگاه با شرکت برق، اظهار کرد: پروژه‌های زیادی با دانشگاه انجام داده‌ایم که برخی از آنها برگزیده کشوری شده است.

وی افزود: قبلاً پژوهش‌های ما در قالب‌های کتابخانه‌ای بوده اما اکنون رویکرد ما به سمت ساخت محصول تغییر کرده است.

سلیمانی به حمایت از پایان‌نامه‌های مربوط به موضوعات این شرکت اشاره کرد و گفت: علی‌رغم اینکه لیست اولویت‌ها را هر ساله به دانشگاه‌ها ارسال کرده‌ایم اما از هر موضوع جدید علمی خارج از آن لیست نیز استقبال می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال استان کرمان گزارش ارائه‌شده توسط دانشگاه ولیعصر(عج) در زمینه پژوهش‌ها و تست‌های انجام شده در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر را بسیار عمیق دانست و گفت: انرژی‌های تجدیدپذیر باید در سبد تولید برق ما قرار بگیرد و از این ظرفیت خدادادی در استان کرمان باید به خوبی استفاده کنیم.

وی ادامه داد: هر دستگاه دولتی باید حداقل ۲۰ درصد مصرف انرژی خود را به صورت تجدیدپذیر تولید کند و در غیر این صورت مشمول جریمه خواهد شد.

سلیمانی در پایان درباره چاه‌های کشاورزی نیز گفت: متأسفانه اوج ناترازی برق در کشور مواجه با اوج باردهی دو محصول مهم استان کرمان یعنی پسته و خرما است که باید راهکارهایی در این زمینه بیاندیشیم تا کشاورزان دچار خسارت کمتری شوند و با دستور وزیر نیرو، برق چاه‌هایی که تولید برق خورشیدی داشته باشند، قطع نخواهد شد.

دکتر رضا رنجبرکریمی رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان نیز با ارائه گزارشی از عملکرد علمی این دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه ولیعصر(عج) بعد از دانشگاه شهید باهنر کرمان، دومین دانشگاه بزرگ در استان است.

وی فعالیت این دانشگاه را در زمینه شرکت‌های فناور و انرژی‌های تجدیدپذیر بسیار گسترده عنوان کرد و گفت: یکی از طرح‌های انجام شده در این دانشگاه، ساخت خودروی پیل سوختی در سال ۹۱ بود که توسط رئیس جمهور وقت رونمایی شد.

حسین رضایی فرماندار رفسنجان هم در این نشست با بیان مشکلات کشاورزان و صنایع مربوط به دام و طیور نسبت به قطع برق گفت: اقتصاد دو شهرستان رفسنجان و انار وابسته به محصول پسته است و گرما و قطع شدن برق، خسارت زیادی به اقتصاد این شهرها وارد کرده است.

وی گفت: باید یک تعهد محکم بابت تولید برق تجدیدپذیر در چاه‌های کشاورزی به مردم بدهیم و بابت تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی به مزرعه تولید برق خورشیدی نیز موانع را برطرف کنیم.

به گزارش ایسنا، در پایان این نشست، تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان و شرکت توزیع برق شمال استان کرمان به امضا رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha