• پنجشنبه / ۲۷ دی ۱۴۰۳ / ۲۱:۳۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403102719863
  • خبرنگار : 50253

افتتاح استخر دانش‌آموزی قوچان پس از ۱۳ سال انتظار

افتتاح استخر دانش‌آموزی قوچان پس از ۱۳ سال انتظار

ایسنا/خراسان رضوی استخر دانش‌آموزی شهرستان قوچان پس از ۱۳ سال بلاتکلیفی امروز با حضور رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افتتاح شد.

عباسعلی صفایی فرماندار شهرستان قوچان در افتتاحیه استخر دانش‌آموزی این شهرستان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: استخر دانش‌آموزی شهرستان قوچان، یکی از مجهزترین مجموعه‌های آبی شرق کشور، پس از ۱۳ سال از آغاز عملیات کلنگ‌زنی، با حضور مسئولان و تلاش شبانه‌روزی به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: این پروژه که در سال ۱۳۹۰ با برآورد اولیه ۱۸ میلیارد تومان آغاز شده بود، در سایه تأکیدات دولت شهید رئیسی برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام و حمایت‌های دولت وفاق ملی با هزینه‌ای بالغ‌بر ۶۰ میلیارد تومان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

صفایی ادامه داد: این استخر با مساحت بیش از ۱۸۰۰ مترمربع و دو کاسه استاندارد و مجهز به تصفیه‌خانه‌های مدرن از جمله سیستم اوزون و کلر، اکنون آماده ارائه خدمات به بیش از ۳۵ هزار دانش‌آموز، ۷۰۰۰ فرهنگی و بازنشسته و حدود ۲۰۰ هزار نفر از مردم شهرستان است.

 فرماندار شهرستان قوچان با اشاره به اهمیت این پروژه تصریح کرد: این استخر یکی از مجهزترین مجموعه‌های آبی در شرق کشور به شمار می‌رود و بهره‌برداری از آن گامی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های ورزشی قوچان به شمار می‌آید و امکان بهره‌برداری از آن برای تمام اقشار شهرستان فراهم شده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم سرد شهرستان قوچان، وجود چنین مجموعه‌ای برای ورزش‌های آبی در فضای بسته و استاندارد، یک نیاز ضروری بود. استخر با مصالح مدرن ساخته شده و امکاناتی از جمله سونا و جکوزی با ظرفیت پذیرش همزمان ۸۰ نفر را دارد و فعالیت‌ها تحت نظر مربیان حرفه‌ای انجام خواهد شد.

برنامه‌ریزی برای احداث مجتمع آموزشی مدرن در قوچان

فرماندار شهرستان قوچان با اشاره به برنامه‌های دولت برای احداث مجتمع‌های آموزشی مدرن در سراسر کشور، گفت: برنامه‌ریزی برای احداث ۲۰۰ مجتمع آموزشی مدرن در این دولت انجام شده و امیدواریم اولین مجتمع از این طرح، در قوچان کلید بخورد. این برنامه به‌صورت همزمان در سایر شهرستان‌های ایران اسلامی نیز اجرایی خواهد شد.

وی با اشاره به دغدغه‌های موجود در حوزه آموزش و پرورش افزود: خواسته‌ها و نیازهای آموزش و پرورش در قالب پنج محور اصلی تقدیم مسئولان شده است. یکی از ظرفیت‌های مهمی که امیدواریم از آن بهره کافی ببریم، استفاده از مدارس واقع در حاشیه خیابان‌های تجاری است که می‌تواند منبع درآمدزایی برای آموزش و پرورش باشد.

صفایی همچنین درباره وضعیت نامناسب برخی مدارس قدیمی شهرستان گفت: چندین مدرسه در مناطق شهری و روستایی از لحاظ فیزیکی در معرض خطر قرار دارند. بازسازی و نوسازی این ساختمان‌ها از اولویت‌های ما است و امیدواریم که بتوانیم از طرح مولدسازی برای تحقق این هدف استفاده کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha