مهدی بقایی با اشاره به توسعه نیروگاههای زیستتوده و توافقات جدید شهرداری اصفهان با سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری برق ایران (ساتبا) و بخش خصوصی اظهار کرد: این قرارداد شامل احداث یک نیروگاه زبالهسوز ۶۰۰ تنی و یک هاضم ۳۰۰ تنی است که بهزودی اجرایی خواهد شد.
وی افزود: نیروگاههای زیستتوده با تبدیل پسماندها به انرژی، نقش مؤثری در مدیریت پسماند شهری و تولید انرژی پاک خواهد داشت.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان یکی از مهمترین برنامه های شهرداری را اجرای طرح «شهر خورشیدی» جهت تولید انرژی خورشیدی با مشارکت شهروندان دانست و بیان کرد: طبق برآوردهای انجام شده، از میان ۶۰۰ هزار واحد مسکونی موجود در اصفهان، ۱۵۰ هزار واحد ظرفیت نصب نیروگاه خورشیدی ۱۰ کیلوواتی را دارد.
بقایی تصریح کرد: اگر تنها ۵۰ هزار واحد از این منازل به نیروگاه خورشیدی ۱۰ کیلوواتی مجهز شود، امکان تولید ۵۰۰ مگاوات برق وجود دارد که میتواند بخش عمدهای از نیاز انرژی شهری را تأمین کند و موجب کاهش قابل توجه وابستگی به شبکه برق ملی و سوختهای فسیلی شود.
به گزارش ایسنا به نقل از اداره ارتباطات رسانهای شهرداری اصفهان، وی با اشاره به حمایتهای دولتی و مزایای اقتصادی این طرح خاطرنشان کرد: در حال حاضر خرید برق تولیدی توسط نیروگاههای کوچک از سوی وزارت نیرو با شرایط مطلوبی انجام میشود و مالکان نیروگاههای خانگی هزینههای مناسبی دریافت میکنند که این کار را از نظر اقتصادی نیز مقرونبهصرفه کرده است؛ این اقدام موجب میشود شهروندان به سرمایهگذاری در این حوزه تشویق شوند.
بقایی بیان کرد: شهرداری اصفهان در سومین سال از برنامه ۱۰ ساله خود برای تبدیل شدن به شهری با انرژی خورشیدی قرار دارد که این برنامه با حمایت استانداری و همکاری بخش خصوصی در حال اجرا و از برنامه زمانبندیشده جلوتر است.
انتهای پیام
نظرات