• چهارشنبه / ۲۶ دی ۱۴۰۳ / ۱۹:۱۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403102619265
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

استاندار کرمانشاه:

مرکز دیده‌بانی توسعه کرمانشاه با محوریت جهاددانشگاهی راه‌اندازی ‌می‌شود

مرکز دیده‌بانی توسعه کرمانشاه با محوریت جهاددانشگاهی راه‌اندازی ‌می‌شود

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه از راه‌اندازی مرکز «دیده‌بانی توسعه استان» با محوریت سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه و با حضور نخبگان استان خبر داد.

منوچهر حبیبی، در نشست با رییس و معاونین سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه با تقدیر از فعالیت‌ها و عملکرد جهاددانشگاهی در کرمانشاه، گفت: جهاددانشگاهی یک نهاد علمی و فناوری است و من به این نهاد و نقش آن در توسعه استان خیلی امید بسته‌ام.

وی افزود: انتظار ما این است که این نهاد با بدنه علمی و نخبگانی که دارد، نقش آفرینی هرچه بیشتری در روند  توسعه استان داشته باشد و با یک برنامه ریزی دقیق و حساب شده کار توسعه استان را پیش ببرد.

حبیبی گفت: جهاددانشگاهی تلفیق فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، علمی، فرهنگی و اجتماعی است و همین تنوعِ کاری موجب شده اثرگذاری آن در جامعه مشهود باشد.

وی افزود: این نهاد با بدنه علمی، اجتماعی، فرهنگی و پژوهشی خود توان شناخت عمیق و دقیق مسائل استان را دارد و بهره‌گیری از ظرفیت‌‎های آن می‌تواند در رفع چالش‌های استان اثرگذار باشد.

استاندار کرمانشاه از جهاددانشگاهی به عنوان پل ارتباطی میان حوزه دانشگاهی و اجرایی استان یاد کرد و افزود: در حال حاضر ارتباطی که باید میان بخش‌های علمی و دانشگاهی با بخش‌های اجرایی در حوزه‌های مختلف از جمله صنعت، کشاورزی و... وجود ندارد و جهاددانشگاهی به خوبی می‌تواند در زمینه ایجاد این پل ارتباطی نقش ایفا کند.

مقام ارشد استان به فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه جهاددانشگاهی هم اشاره و تصریح کرد: نوآوری نقطه قوت جهت دانشگاهی است که توانسته در حوزه‌های مختلف آن را اعمال کرده و به نوعی پیشران نوآوری در استان باشد.

حبیبی در ادامه با تاکید بر لزوم حمایت هرچه بیشتر از جهاددانشگاهی، گفت: تمام اهداف و برنامه های این نهاد دغدغه و مطالبه ما نیز هست، بنابراین از هیچ حمایتی در این زمینه دریغ نمی‌کنیم.

استاندار کرمانشاه حمایت از توسعه کسب و کارهای دیجیتال استان را از جمله اولویت‌های کاری خود برشمرد و افزود: از جهاددانشگاهی انتظار داریم برنامه های خود را در این زمینه ارائه دهد و قطعا مجموعه مدیریت استان از آن حمایت خواهد کرد.

«مجتمع فرآورش قیرطبیعی» مطالبه کرمانشاهیان است/ از جهاددانشگاهی در اجرای این پروژه حمایت می‌کنیم

وی با استقبال از طرح سازمان جهاددانشگاهی استان در زمینه راه اندازی «مجتمع فرآورش قیر طبیعی» گفت: کرمانشاه منبع غنی قیرطبیعی در کشور است و 80 درصد منابع این نعمت خدادادی در استان قرار دارد، اما متاسفانه عمده این منابع خام فروشی شده و از استان خارج می‌شود، بدون اینکه کرمانشاه و کرمانشاهیان از آن بهره‌ای داشته باشند.

وی افزود: راه‌اندازی مجتمع فرآورش قیرطبیعی گامی مهم و موثر در جلوگیری از خام فروشی این محصول است و از سازمان جهاددانشگاهی انتظار داریم هرچه سریعتر، طرح این پروژه را ارائه دهند تا پیگیری تامین اعتبار و اجرای آن را از طریق وزارت مربوطه انجام دهیم.

وی افزود: «مجتمع فرآورش قیرطبیعی» مطالبه اصلی بنده و استان است و از جهاددانشگاهی می چ‌خواهیم هرچه سریعتر طرح آن را ارائه دهد تا بتوانیم پیگیری‌های مربوطه جهت اجرای این پروژه ارزشمند را انجام دهیم.

استاندار کرمانشاه بر لزوم حرکت استان به سمت اقتصاد دانش بنیان هم تاکید کرد و افزود: دنیا به سرعت در حال پیشرفت است و نمی توانیم از این غافله عقب بمانیم و راهی نداریم جز اینکه اقتصاد استان را به سمت اقتصاد دانش بنیان سوق دهیم و جهاددانشگاهی با بدنه علمی و دانش بنیانی خود می‌تواند در حرکت به سمت این مسیر نقش آفرینی کند و ما نیز حمایت های لازم را خواهیم داشت.

وی با تقدیر از جهاددانشگاهی در راه اندازی بزرگترین برج فناوری کشور، گفت: زمانی که به کرمانشاه آمدم و برج بزرگ شیشه‌ای را مشاهده کردم بسیار خرسند شدم که بزرگترین ساختمان استان به حوزه دانش بنیان اختصاص یافته و همین نوید آینده‌ای روشن برای استان است.

استاندار کرمانشاه در بخش پایانی صحبت های خود با تاکید بر لزوم راه اندازی مرکز «دیده بانی توسعه کرمانشاه» گفت: درخواست ما این است که این مرکز با محوریت سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه و با حضور نخبگان استان تشکیل شده و تمام برنامه‌های توسعه‌ای استان در آن بررسی شود.

وی افزود: انتظار داریم این مرکز بصورت ماهانه برنامه های مدیریت استان را رصد کرده و هرجا که مشکل وجود داشته  ویا سرعت کار پایین بوده، موارد را متذکر شوند.

حبیبی گفت: کرمانشاه ظرفیت های بسیاری برای توسعه دارد و اگر بتوانیم با حضور نخبگان و در یک مسیر درست از این ظرفیت‌ها بهره بگیریم، روند توسعه استان با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت.

مرکز دیده‌بانی توسعه کرمانشاه با محوریت جهاددانشگاهی راه‌اندازی ‌می‌شود

آماده نقش آفرینی در مسیر توسعه کرمانشاه هستیم

مسلم حدیدی رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه هم در این نشست با تقدیر از حمایت‌های استاندار کرمانشاه، از آمادگی کامل این نهاد برای نقش‌آفرینی در مسیر توسعه استان خبر داد.

وی به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بسیار جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلف اشاره و تصریح کرد: این نهاد در حوزه‌های مخلتف فرهنگی، آموزش، پژوهش و فناوری، تجاری سازی، دانش بنیان و ... فعالیت کرده و در هر حوزه هم دستاوردهای بسیاری داشته است.

حدیدی گفت: در حوزه فرهنگی، جهاددانشگاهی دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا را داشته و مرکز افکار سنجی «ایسپا» هم ذیل این نهاد فعالیت می‌کند، همچنین در این حوزه مرکز انتشارات و سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی را هم داریم که فرابخشی عمل کرده و دفتر آن در دانشگاه‌های مختلف استان فعال است.

حدیدی به طرح شهید «نوروزنژاد» اشاره و تصریح کرد: یکی از مشکلات اصلی استان در حوزه بیکاری، فرهنگ ضعیف کار است و درهمین راستا اجرای طرح شهید نوروزنژاد را دردستور کار قرار داده‌ایم.

وی افزود: در این طرح فرهنگ کارآفرینی در سطح مدارس آموزش داده شده و دانش‌آموزان در قالب طرح «راهیان پیشرفت» از بخش‌های مختلف سازمان جهاددانشگاهی و شرکت‌های دانش بنیان بازدید کرده و با فرهنگ نوآوری، فناوری و کارآفرینی از نزدیک آشنا می‌شوند.

رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه به حوزه پژوهش و فناوری سازمان هم اشاره و تصریح کرد: در حال حاضر پژوهشکده توسعه کالبدی مشتمل بر هفت گروه پژوهشی فعال است و طرح‌های پژوهشی از جمله طراحی مدل بومی توانمندسازی محلات حاشیه نشین توسط این مجموعه به ثمر نشسته است.

حدیدی به مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی هم اشاره و تصریح کرد: این مرکز از مصوبات سفر مقام معظم رهبری بوده که هفت سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده است و تاکنون بیش از 1300 نوزاد در آن متولد شده ‌اند.

رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه تولیدکربن فعال از قیرطبیعی را هم اقدام شاخص دیگر جهاددانشگاهی در حوزه پژوهش و فناوری دانست و افزود: ایران یکی از کشورهای دارنده ذخایر قیرطبیعی است و از ذخیره 15 میلیون تنی این نعمت خدادادی، 80 درصد آن در استان کرمانشاه قرار دارد که متاسفانه عمدتا خام فروشی می‌شود.

این مسئول گفت: 15 سال است که جهاددانشگاهی در این حوزه تحقیق کرده و درنهایت سال گذشته موفق شدیم اولین واحد نیمه صنعتی تولید کربن فعال از قیرطبیعی را به بهره برداری برسانیم.

حدیدی با تاکید بر لزوم راه اندازی مجتمع فرآورش قیرطبیعی، گفت: در صورت حمایت استان و تامین اعتبار، قادر به راه اندازی این مرکز خواهیم بود و از خام فروشی سرمایه استان جلوگیری می شود.

اعتبار باشد، سال آینده فاز اول شهرک فناوری را اجرایی می‌کنیم

رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در ادامه به حمایت این سازمان از دانش بنیان‌ها هم اشاره کرد و افزود: در حال حاضر بیش از 330 شرکت و واحد فناور و دانش بنیان تحت حمایت پارک علم و فناوری استان قرار دارند.

وی با اشاره به راه‌اندازی بزرگترین برج فناوری کشور در کرمانشاه، گفت: در حال حاضر 70 شرکت دانش بنیان و فناور در این برج مستقر شده و در صورت تکمیل طبقات فوقانی برج امکان افزایش استقرار تا 110 شرکت وجود دارد و برای تکمیل آن نیازمند تامین اعتبار هستیم.

وی افزود: همچنین 70 درصد شرکت‌های فناور و دانش بنیان به مرحله تولید و تجاری سازی رسیده اند و برای افزایش تولید خود نیازمند فضای تولید و کارگاهی هستند و برای اینکه بتوانیم این نیاز ضروری را پاسخ دهیم، نیازمند راه اندازی شهرک فناوری هستیم.

حدیدی گفت: برای راه اندازی این شهرک 120 هکتار زمین اختصاص یافته و قرار است این پروژه در سه فاز اجرایی شود، اما چالش اصلی تامین اعتبار است که اگر مسئولین استان حمایت کرده و اعتبار مناسب تامین شود، سال آینده می‌توانیم فاز اول این پروژه را اجرایی کنیم.

در ادامه این نشست معاونین سازمان جهاددانشگاهی استان هم به تشریح ظرفیت‌های این نهاد و برنامه‌های آن برای توسعه استان در حوزه‌های مختلف پرداختند.

مرکز دیده‌بانی توسعه کرمانشاه با محوریت جهاددانشگاهی راه‌اندازی ‌می‌شود

مرکز دیده‌بانی توسعه کرمانشاه با محوریت جهاددانشگاهی راه‌اندازی ‌می‌شود

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha