صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت صنعت طیور در تامین پروتئین مورد نیاز خانوار و سهم بالای آن پس از صنایع پتروشیمی و نفت در گردش مالی کشور، یادآور شد: افزایش بهرهوری و درآمد از طریق کاهش هزینهها و گسترش تولید در زمینه جوجهریزی از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی از برنامهریزی این سازمان برای تولید مرغ با کیفیت در قالب ردههای A و A پلاس به عنوان گامی مهم در ارتقاءکیفیت صنعت طیور استان خبر داد و افزود: هماهنگیهای لازم با معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری انجام شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان درباره فرآیند پرورش مرغ A و A پلاس، تصریح کرد: مرغهای A و A پلاس با کیفیت بالاتر، تغذیهای استاندارد و فرآوری بهینه تولید میشوند که علاوه بر تامین نیازهای تغذیهای سالمتر برای مصرفکنندگان، به افزایش بهرهوری و ارتقاء سطح کیفی صنعت طیور نیز کمک کرده و در صورت رعایت پروتکلهای بهداشتی و استانداردهای دامپزشکی، تاییدیههای لازم را دریافت میکنند.
محمدی ضمن مثبت ارزیابی کردن وضعیت تولید مرغ در کشور، از آمادگی این سازمان برای جذب سرمایهگذاران در صنعت طیور استان گیلان خبر داد و از علاقهمندان دعوت کرد تا در این حوزه مشارکت کنند.
وی با اشاره به چالشهای ناشی از قطعی برق در واحدهای تولیدی، اعلام کرد: تامین برق پایدار برای واحدهای تولیدی از جمله کشتارگاهها، مرغداریها، گلخانهها و سردخانهها، اولویت و خط قرمز سازمان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان ادامه داد: با توجه به تاکید استاندار، تمام اقدامات لازم برای جلوگیری از قطعی برق این واحدها در حال انجام است، چرا که استمرار فعالیت این مراکز نقش حیاتی در تامین امنیت غذایی و حمایت از تولیدکنندگان دارد.
وی در پایان بر لزوم تحقق قیمت واقعی مرغ برای پایداری تولید تاکید و اظهار کرد: اقتصاد وابسته به شرایط ارزی است و ما به دنبال تثبیت موقتی قیمت مرغ نیستیم و دنبال قیمت واقعی مرغ بوده و باید به نحوی عمل کرد که هم حقوق مصرفکننده و هم تولیدکننده حفظ شود.
انتهای پیام
نظرات