حجت الاسلام محمدحسین پورثانی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در کشور ما آمار خودکشی و آسیبهای اجتماعی نسبت به میانگین جهانی پایینتر است گفت: اقدامات بسیار خوبی در سطح کشور در حال انجام است. بزرگترین مخاطره، اختلافات خانوادگیست؛ بسیاری از آسیبهای اجتماعی به این دلیل به سطح دانشآموزان کشیده شده است.
وی با بیان اینکه انجمن اولیاء و مربیان با جدیت کار آموزش را انجام میدهد افزود: در سطح آموزش و پرورش اتفاقات بزرگی برای آشنایی دانشآموزان و مربیان با حوزه آسیبها و پیشگیریها در حال انجام است اما باید بدانیم آسیب اجتماعی فقط در مدرسه اتفاق نمیافتد بلکه بستر آن جامعه، خانواده و اجتماع است بنابراین راه حل آن را نیز در بین موارد گفته شده باید دنبال کرد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سامانه نماد اعلام میکند برای حل آسیب باید یک مشارکت و همافزایی جمعی ایجاد شود ادامه داد: هر کس که در جامعه مسئولیت و دغدغه دارد باید برای حل این موضوع، پای کار بیاید.
پورثانی با بیان اینکه مسئولان تراز اول نسبت به این موضوع آموزش و پرورش دغدغه جدی دارند گفت: دست به دست هم و با رقم زدن یک طرح خوب و همیاری همه جانبه باید بسوی کاهش آسیبهای اجتماعی پیش برویم.
وی درباره نحوه آرامش دادن به همکلاسانی که با آسیبهای دوستانشان مواجه میشوند افزود: مراکز مشاورهای در همه مناطق و استانها دارای یک کمیته فوریت هستند که اگر اتفاقی برای دانش آموزی بیفتد ورود پیدا کرده و با ایجاد اقدامات ایجابی و تربیتی با دانشآموز، خانوادهاش، اولیای مدرسه و سایر دانشآموزان مانع آسیبرسیدن به سایرین میشود.
برگزاری دوره «پیرامید» برای ایجاد نشاط بین دانشآموزان
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش درباره ایجاد شادی که بعضا در برخی مدارس برای دادن انگیزه و روحیه نشاط به دانشآموزان انجام میگیرد عنوان کرد: دوره آموزشی پیرامید برای اولین بار در تاریخ آموزش و پرورش شروع شده، ۷۴ مدرس آموزش پیرامید آقا، با اجرای زنده سرود و با ارائه حرکاتی به دانشآموزان موجب تخلیه هیجان و هویت بخشی به دانشآموزان میشوند. با تمام تلاش به سمت نشاط دانشآموز قدم برمیداریم.
پورثانی اظهار کرد: نشاط دانشآموزان در چارچوب شرع و قانون و اصول سند تحول بنیادین آرزوی ماست و اعتقاد داریم اگر دانشآموز نشاط داشته باشه حتماً آسیبهای اجتماعی آنها کمتر خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات