• دوشنبه / ۲۴ دی ۱۴۰۳ / ۲۲:۲۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403102418115
  • خبرنگار : 50976

یک مسئول در معاونت راهبردی ریاست جمهوری:

وفاق ملی یک مسیر است/ انتصاب ۹۱ بانو در پست‌های مختلف سیاسی کشور

وفاق ملی یک مسیر است/ انتصاب ۹۱ بانو در پست‌های مختلف سیاسی کشور

ایسنا/فارس معاون راهبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی ریاست جمهوری با اشاره به اینکه دکتر پزشکیان معتقد است که برای رسیدن به وفاق ملی باید نگاه تمام ایرانیان به هم نزدیک شود، گفت: وفاق ملی یک هدف نیست، بلکه یک مسیر است.

متین رمضان‌خواه امشب، ۲۴ دی‌ماه در نشستی که با اعضای ستادهای انتخاباتی مسعود پزشکیان در فارس در استانداری این استان برگزار شد، با اشاره به اینکه ایده وفاق معانی مختلف دارد، گفت: در واقع وفاق ملی یک مسیر است نه یک هدف و در همین راستا ریاست جمهوری معتقد است نگاه تمام ایرانیان باید به هم نزدیک شود.

وی بیان کرد: رئیس جمهور پزشکیان با در نظر گرفتن تأکید مقام معظم رهبری (مدظله) مبنی بر مدیر پروری، این سخن را در دستور کار خود قرار داده و در همین راستا نگاه ویژه به زنان و جوانان دارند. انتخاب و انتصاب ۹۱ بانو در مقامات مختلف سیاسی کشور در ۶ ماه اخیر نگاه ویژه به بانوان را نشان می‌دهد.

رمضان‌خواه با بیان اینکه در نیم سال گذشته فعالیت‌های مثبت زیادی در کشور انجام شده است، گفت: وضعیت عمومی جامعه با آن‌چه تصور می‌کنیم، متفاوت است و باور دارم که جامعه به ۳ دسته تقسیم می‌شود، دسته اول، وفاداران که به ایده اصلاحات معتقد هستند و در میدان تلاش می‌کنند. دسته دوم افراد مردد و منتظران هستند و دستاوردهای دولت را می‌بینند و دسته سوم که به گفتمان اصلاحات نزدیک نیستند و معتقدند این گفتمان برای اعتلای ایران راهکار موثری نیست اما این افراد نیز بخشی از شهروندان ایران هستند و حق اظهارنظر دارند.

معاون راهبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی ریاست جمهوری تصریح کرد: مجموعه اقدامات گروه اصلاحات در چند سال گذشته مسیر بوده و دستاورد نیست لذا دولت به همه نیاز دارد تا بتواند به اهداف خود برسد و نباید قطع امید کرد و باید مسیر ادامه پیدا کند.

رمضان‌خواه با بیان اینکه در هر استان یک مشاور راهبردی استاندار خواهیم داشت که با نگاه مشارکت‌جویانه استاندار فارس پیش‌بینی می‌شود که این امر در این استان به خوبی محقق شود، گفت: مشاور راهبردی استاندار یک شخصیت استانی و ملی است که متولی تشکیل کارگروه‌های تخصصی در هر استان است؛ کارگروه‌هایی که ۴ رکن دارند، رکن اول دانشگاهیان، رکن دوم تشکل‌های مردم نهاد و فعالان سیاسی استان؛ رکن سوم مدیران استانی و رکن چهارم اتاق‌های بازرگانی که در واقع نماد بخش خصوصی هستند.

وی با اشاره به اینکه از نظر مردم وفاق زمانی محقق شده است که مسئله‌ای از آن‌ها حل شده باشد، گفت: مردم می‌خواهند زندگی روزمره آن‌ها در ابعاد مختلف تسهیل شود و البته هدف این است که دولت حل کننده مسائل باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha