مهدی دونده اظهار کرد: گذر فرهنگ و هنر نیشابور به طور خاص با هدف ارتقای فرهنگ و هنر شهر نیشابور طراحی شده است.
وی با بیان اینکه این پروژه سال ۹۷ در راستای طرحی که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ شده بود و با حمایت بخش خصوصی به مرحله اجرا درآمده است، گفت: پس از پیشنهاد یک زمین مناسب در بلوار فضل نیشابور با زیربنای ۱۰۰۰مترمربع و تفاهمنامه واگذاری توسط شهرداری نیشابور، گذر فرهنگ و هنر نیشابور از آذر ماه ۱۴۰۰ آغاز شد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور خاطرنشان کرد: این مجموعه دارای سالن بلک باکس با ظرفیت ۳۷۰ صندلی طراحی شده و گنجایش ۴۰۰ نفر را نیز دارد که به نام استاد شفیعی کدکنی، شاعر بزرگ نیشابور، نامگذاری شده است.
دونده یادآور شد: مجموعه گذر فرهنگ و هنر نیشابور شامل پلاتوی ۴۰ متری برای تمرینات و آموزشهای هنری، گالری برای نمایش آثار هنری، کافه کتاب، رستوران و ۷ غرفه فرهنگی و هنری است. طراحی این مجموعه بهگونهای انجام شده که بسیاری از این فضاها به صورت مکمل در کنار هم قرار بگیرند تا به یکدیگر کمک کنند و باعث رشد فرهنگ و هنر در نیشابور شوند.
وی خاطرنشان کرد: گذر فرهنگ و هنر نیشابور با طراحی و سرمایهگذاری بخش خصوصی و با همکاری شورای اسلامی شهر و شهرداری نیشابور سرانجام در بلوار فضل و خیابان موعود نیشابور به بهرهبرداری خواهد رسید.
به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد نیشابور، معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور تصریح کرد: گذر فرهنگ و هنر نیشابور همزمان با ایام باسعادت ولادت حضرت علی (ع) با حضور دکتر سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات